Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Allingawier

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Allingawier? Deze AVP is een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. De dekking is noodzakelijk zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. In de regel heb je het dan over schades aan producten maar ook letselschade (schade aan personen). Voorbeelden hiervan zijn:

 • je morst rode wijn over het tapijt van iemand
 • jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • je rijdt iemand aan met de fiets
Het is niet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Allingawier, gemeente Súdwest-Fryslân, Friesland is al verkrijgbaar vanaf €2,15 tot €5,85. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSúdwest-Fryslân
(Net) nummer0515 (+31515)
Inwoners84.048
Postcodegebied8758
BuurtenBolsward, Sneek, Nijefurd, Koudum, Hemelum, IJlst, Zuid IJlst, Oost IJlst, West IJlst, Oosthem, Noordwest IJlst, Zuidoost IJLst, Woudsend, Bouwhoek, Weidestreek Oost, Weidestreek West, Weidestreek Zuid, Makkum, Weidestreek Zuidwest, Boarnsterhim
Plaatsen in de regioverzekering-gaast, aansprakelijkheidsverzekering-piaam, polis-idsegahuizum, verzekering-pingjum, AVP-makkum en cornwerd
aansprakelijkheidsverzekering-allingawier

AVP vergelijken Allingawier juli 2024

Een foutje is snel gemaakt. Een van de gezinsleden brengt schade toe aan iets of iemand. Voorbeelden zijn cases als je morst bier over het tapijt van een vriend of letselschade als een gebroken arm. Mits men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Via een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Startend vanaf €2,6 t/m €5,25 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.250.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Middels de vergelijkingstool kun jij gemakkelijk Allingawier AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke polis in lijn is met jouw voorwaarden. Misschien wel OHRA en ABN-AMRO. Aan de hand daarvan ontvang je een duidelijke dekking, en een lage premie! Een polis gevonden? Online kan je snel een polis afsluiten. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Independer polis.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen’. Schades met opzet worden niet vergoed.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Alleen het is wel sterk aan te raden. In de praktijk – juist bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor enkele tientjes per jaar ben je hiervoor verzekerd.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars bieden jou een maximale uitkering van €1.500.000 tot 3.000.000. Pas op voor onderverzekering. In het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief komt tot stand door het verzekerde bedrag, de gezinssamenstelling, en het gekozen eigen risico. De prijzen vinden we terug tussen de €2,45 tot €5,00.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Bejaarden krijgen een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Allingawier afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Ben je alleen of wellicht een familie met kids? Grote gezinnen zijn duurder uit.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.000.000 tot €3.000.000. Een hoog bedrag heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar ook voor bijv. €90.

 5. Vergelijken en overstappen

  Bekijk meteen alle relevante AVP’s. Selecteer een verzekeraar en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Allingawier? Bekijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 8758.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2024

 • Klaverblad AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • ANWB Inboedelverzekering

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Je hebt het al gezien: de kosten zijn aan verandering onderhevig. De dekkingen van Centraal Beheer kan net een paar euro duurder zijn dan een verzekering van Aegon. Is hiervoor een verklaren? Zo’n verzekeraar heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Allingawier? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Verderop bekijk je praktische informatie.:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Sluit je AVP af binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Factureer jaarlijks: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Blijf vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Blijf vergelijken, en stap indien nodig over. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Voor een bedrag van €3,5 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de verplichte woonverzekeringen. Denk aan de inboedel- en opstalverzekering. Tevens, de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Allingawier verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Woonpakket-aanbieding
 • Centraal aanspreekpunt
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Ruim aanbod, handige keuzefilters’

L. Verhoeven, Allingawier (juli 2024)