Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering OHRA afsluiten

Zoek je naar deze aansprakelijkheidsverzekering van OHRA? Dit verzekeringsbedrijf levert een ruim aanbod aan woonverzekeringen. Een voorbeeld hiervan is de AVP. Via deze module dek jij “de schade die je bij anderen aanricht”. Denk aan het kapot maken van waardevolle spullen of kosten van medische aard.

 • Gemakkelijk online premie berekenen.
 • Jouw financiële situatie in eigen hand.
 • Direct verzekerd.
 • Altijd een polis op maat.
 • Mogelijkheden tot een all-in woonverzekering.

Kosten berekenen van jouw OHRA aansprakelijkheidsverzekering

Overweeg jij de verzekering van OHRA? In het kader daarvan ben je vanzelf benieuwd naar de maandelijkse premie. Want: wat kost een aansprakelijkheidsverzekering van OHRA? De premie komt tot stand o.b.v. jullie behoeften. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gezinsgrootte, jouw leeftijd, de eigen bijdrage en het max. te verzekeren bedrag. Dankzij de vergelijker hierboven check je zonder moeite de maandelijkse kosten van de OHRA aansprakelijkheidsverzekering (o.a. in Sittard-Geleen, Woerden, Heemskerk en Valkenswaard).

 1. Vul de filters van de vergelijker in.
 2. Je vindt nu alle contracten die in lijn zijn met jouw wensen.
 3. Pak dan de AVP van OHRA (indien selecteerbaar).
 4. Je ziet snel wat de polis kost.
 5. Klik op “bekijken”. Je wordt omgeleid naar deze polis. Daar kan je de polis afsluiten.

Via internet schades melden

Hedendaags is het melden van schade verrassend gemakkelijk. Je zou een afspraak kunnen maken bij een verzekeringskantoor in Noordwijk, Bloemendaal, Ommen en Pekela, maar ook rechtstreek bij de aanbieder. Bij de meeste verzekeraars kan dat per telefoon (026-400-40-40) of dankzij een online declaratie module via www.ohra.nl. De schade via internet declareren werkt zeer eenvoudig. Het is zo gepiept, en de eventuele tegemoetkoming wordt snel uitbetaald. Dit gaat als volgt:

 1. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord van (www.ohra.nl).
 2. Kies het kopje “online schade melden”.
 3. Beschrijf wat er gebeurd is.
 4. Voeg beeldmateriaal van de situatie nodig.
 5. Een medewerker gaat de claim nu beoordelen.
 6. Binnen een paar dagen krijg je een reactie.

Contact opnemen met OHRA

Meer weten over de verzekeringen van OHRA? Aanvullende informatie opvragen kan telefonisch, maar natuurlijk ook online. Vaak ben je ook welkom bij je eigen verzekeringsspecialist voor inhoudelijk advies. Verduidelijking: Wij geven nooit advies over polissen van OHRA. Misschien check je deze polissen bij gebruik van onze vergelijk tool. In deze alinea tref jij contactuele informatie aangaande deze aanbieder.