Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Stichtse Vecht

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Stichtse Vecht? Een AVP is een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. Dit heb jij nodig als jij privé eigendommen van mensen ruïneert. We hebben het vaak over schades aan goederen en/of persoonlijk letsel. Denk dan aan cases zoals:

 • je gooit bier over de bank van de buurman
 • je gooit bier over de bank van een vriend
 • je schiet de bril van iemands hoofd
Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Stichtse Vecht, gemeente Stichtse Vecht, Utrecht wordt al aangeboden vanaf €2,05 t/m €4,5. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteStichtse Vecht
Regionummer0294 (+31294)
Aantal inwoners64061
Postcodegebied3633
BuurtschappenMaarssen, Breukelen, Loenen aan de Vecht, Nieuwer Ter Aa, Kockengen, Vreeland, Tienhoven, Nigtevecht, Nieuwersluis, Loenersloot, Oud Zuilen, Maarssenbroek
Plaatsen in de regioverzekering-Stein, aansprakelijkheidsverzekering-Steenwijkerland, polis-Steenbergen, verzekeringspakket-Stede Broec, Staphorst en verzekeraar-Stadskanaal
aansprakelijkheidsverzekering-stichtse-vecht

AVP vergelijken Stichtse Vecht juni 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand uit het gezin brengt schade toe aan iets of iemand. Denk dan aan omstandigheden als je stoot in een winkel iets om of je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander. Wanneer men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Middels de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al voor €3,2 – €6,05 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.500.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Via onze tool kun jij gemakkelijk Stichtse Vecht AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welk product past bij jouw voorwaarden. Denk aan aanbieder als Nationale Nederlanden of Unive. Vervolgens heb je een transparante dekking, maar ook een scherpe prijs. Een polis gevonden? Sluit deze direct online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Unigarant dekking.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen’. Schades die expres wordt veroorzaakt worden buiten beschouwing gelaten.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Alleen het is wel sterk aan te raden. Af en toe – voornamelijk bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor slechts een paar euro per maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars werken met uitkeringen van €1.000.000oplopend tot 2.250.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. In het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De premie heeft te maken met het max. te verzekeren bedrag, het soort huishouden, en het eigen risico. De kosten schommelen tussen de €3,9 t/m €5,85.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Bejaarden krijgen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Stichtse Vecht afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of daarnaast een familie met kids? Grote gezinnen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit schommelt tussen €1.750.000 tot €3.000.000. Een hoger bedrag resulteert in een duurdere premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of een bedrag van rond de €45.

 5. Kies een verzekeraar

  Vergelijk online de beste AVP’s. Neem een van de polissen en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Stichtse Vecht? Vind en vergelijk de beste aanbieders voor de regio 3633.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2024 (pakketten)

 • HEMA AVP
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • Aegon Inboedel Basis
 • ANWB Woonpakket Plus
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan derden (spullen maar ook letselschade). Het is duidelijk: de prijzen kunnen enorm afwijken. Een verzekering via Centraal Beheer kan qua prijs afwijken van een product van Ditzo. Hoe is dat mogelijk? Jouw partij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Stichtse Vecht? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hieronder vind je handige bespaartips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Betrek jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Verhoog het eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Jaarlijks overmaken: Kun jij direct alle premie betalen? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Voor een bedrag van €3,9 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wellicht kan het nog voordeliger. Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met andere (woon)verzekeringen. Natuurlijk de opstalverzekering en inboedelverzekering. Tevens, de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Stichtse Vecht verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Combinatie-deal
 • Overzichtelijk
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Besparen op administratiekosten
 • Een maandelijkse factuur

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

S. van Dam, Stichtse Vecht (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente