Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering De Wolden

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in De Wolden? Zo’n AVP is de verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen. De dekking is noodzakelijk zodra je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. Het gaat om schade aan elektronica en bijv. letselschade als fysieke of psychische schade. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een vaas laten vallen
 • je stoot iemands iphone van tafel
 • je schiet de bril van iemands hoofd
De polis is vrijwillig, maar het is wel aan te raden. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in De Wolden, gemeente De Wolden, Drenthe is er al vanaf €2,9 – €4,1. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteDe Wolden
Regionummer0528 (+31528)
Inwoners23722
Postcodes7924
WijkenZuidwolde, Alteveer, Kerkenveld, Drogteropslagen, Linde, Fort, Veeningen, Echten, Ruinen, Eursinge, Ansen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk
Plaatsen in de regioverzekering-De Ronde Venen, aansprakelijkheidsverzekering-De Marne, polis-De Fryske Marren, verzekeringspakket-De Bilt, Dantumadiel en verzekeraar-Dalfsen
aansprakelijkheidsverzekering-de-wolden

AVP vergelijken De Wolden juli 2024

Een foutje is snel gemaakt. Een gezinslid of bewoner brengt schade toe aan iets of iemand. Voorbeelden zijn cases als jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw en iemand breekt zijn pols door jouw schuld. Op het moment dat jij wettelijk aansprakelijk bent, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Via de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al vanaf €3,65 t/m €4,6 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.500.000

Simpel online vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de AVP-vergelijker kun jij gemakkelijk De Wolden AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welk product matcht met jouw ideaalplaatje. Bijvoorbeeld Klaverblad en Verzekeruzelf.nl. Vervolgens kun je profiteren van een transparante dekking, en lagere prijzen! Een verzekering gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: ANWB dekking.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht’. Schadegevallen die ontstaan door opzet nemen ze niet in behandeling.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Desondanks vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Zo nu en dan – vooral bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor relatief lage maandbedragen heb jij dat risico niet meer.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars bieden vergoedingen die beginnen bij €1.400.000oplopend tot 2.600.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Wanneer je te maken hebt met letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie hangt samen met het verzekerde bedrag, de gezinsgrootte, en het gekozen eigen risico. De kosten bedragen circa €3,1 t/m €5,3.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Bejaarden hebben het profijt van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit De Wolden afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Woon je zelfstandig of misschien een partner en/of kids? Gezinnen met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit schommelt tussen €1.250.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis resulteert in een hoger maandbedrag.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, echter onder andere ook €45.

 5. Online vergelijken

  Vervolgens bekijk je de beste AVP’s. Klik op jouw voorkeur en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in De Wolden? Ontdek alle verzekeraars in de regio 7924, 7957.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2024

 • Unive AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan spullen van een derde. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de onkosten wijken sterk van elkaar af. De polissen via Verzekeruzelf.nl kan soms fors duurder zijn dan een verzekering van Unive. Is hiervoor een verklaren? De partij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in De Wolden? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hieronder vind je praktische informatie.:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Sluit je AVP af samen met je woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Verhoog het eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Betaal per jaar: Maak jij de premies in 1 keer over? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Jaarlijks vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en wees niet bang om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Met een premie van €2,65 profiteer je van een prima dekking. Wellicht kan het nog voordeliger. In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de noodzakelijke woonverzekeringen. Natuurlijk de inboedelverzekering en opstalverzekering. Tip: auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn prima te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in De Wolden verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Pakketvoordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Ook schades van onze kinderen zijn goed verzekerd’

W. Postma, De Wolden (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente