Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Linde

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Linde? Zo’n AVP is de verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. De dekking is noodzakelijk zodra jij privé eigendommen van mensen ruïneert. We hebben het vaak over schades aan producten maar ook letselschade. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman
 • je stoot iemands macbook van tafel
 • je veroorzaakt een gebroken been
Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Linde, gemeente De Wolden, Drenthe is al verkrijgbaar vanaf €3,15 t/m €4,2. Zo ben je al verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteDe Wolden
(Regio) nummer0528 (+31528)
Bewoners23.722
Postcodegebied7925
WijkenZuidwolde, Alteveer, Kerkenveld, Drogteropslagen, Linde, Fort, Veeningen, Echten, Ruinen, Eursinge, Ansen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk
Plaatsen in de regioverzekering-veeningen, aansprakelijkheidsverzekering-de-wijk, polis-zuidwolde, verzekering-noordscheschut, AVP-nieuwlande en geesbrug
aansprakelijkheidsverzekering-linde

AVP vergelijken Linde mei 2024

Een foutje is snel gemaakt. Iemand binnen de familie maakt iets kapot bij iemand anders. Bijvoorbeeld toestanden als je gooit bier over het tapijt van een vriend of je veroorzaakt een ongeluk. In het geval dat jij wettelijk aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Binnen een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf €3,2 – €5,5 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.500.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van onze tool kun je moeiteloos Linde AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke dekking past bij jouw wensen. Bijvoorbeeld Aegon of Unive. Zo profiteer je van een duidelijke dekking, en lagere prijzen! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Europeesche pakket.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht’. Schades die expres wordt veroorzaakt vallen buiten deze module.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Een AVP is vrijwillig. Alleen meer dan 95% van de mensen heeft er een. Zo nu en dan – vooral bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Tegen een klein bedrag p/maand is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De grote verzekeraars bieden vergoedingen die beginnen bij €1.400.000 – 2.300.000. Waak voor een te lage verzekering. Vooral in het geval van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De maandelijkse premie hangt samen met het verzekerde bedrag, de gezinssituatie, en de hoogte van de eigen risico’s. De kosten bedragen circa €2,8 – €4,45.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere mensen hebben het profijt van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Linde afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Ben je alleen of misschien een gezin inclusief kinderen? Grote gezinnen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit varieert van €1.000.000 tot €2.000.000. Een maximale uitkering heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, echter onder andere ook €150.

 5. Online overstappen

  Vergelijk online alle beschikbare AVP’s. Neem een van de polissen en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Linde? Vergelijk alle verzekeraars in de regio 7925.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van mei 2024

 • ABN-AMRO AVP
 • HEMA Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade (per ongeluk) aanricht bij anderen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de prijzen verschillen wel degelijk. De modules via OHRA is soms net wat duurder dan de polis van FBTO. Wat is daarvan de reden? De aanbieder heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Linde? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wel hebben we nuttige adviezen:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Sluit je AVP af tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Jaarlijks overmaken: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Blijf vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en wees niet bang om over te stappen. Dat mag elk jaar opnieuw!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Voor een bedrag van €4,00 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Echter, je kunt nog meer besparen. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met verdere woonverzekeringen. Natuurlijk de opstal- en inboedelverzekering. Echter, ook de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Linde verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Combinatievoordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Besparen op administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Goed overzicht met polissen, duidelijke uitleg’

R. van den Velde, Linde (mei 2024)