Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Koekange

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Koekange? Deze AVP is een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. Dit is nodig op het moment dat je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Het gaat om schade aan spullen en bijv. geestelijk letsel. Denk dan aan cases zoals:

 • je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend
 • jouw hond bijt een familielid
 • je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Koekange, gemeente De Wolden, Drenthe vind je al vanaf €1,95 t/m €6. Zo ben je al verzekerd tot €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteDe Wolden
Netnummer0522 (+31522)
Bewoners23.722
Postcodegebied7958
BuurtschappenZuidwolde, Alteveer, Kerkenveld, Drogteropslagen, Linde, Fort, Veeningen, Echten, Ruinen, Eursinge, Ansen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk
Plaatsen in de regioverzekering-ijhorst, aansprakelijkheidsverzekering-rouveen, polis-rogat, verzekering-stuifzand, AVP-nijeveen en wanneperveen
aansprakelijkheidsverzekering-koekange

AVP vergelijken Koekange december 2023

Er kan altijd wel iets misgaan. Een van de gezinsleden beschadigt iets bij een ander. Zoals situaties als je morst bier over het tapijt van een vriend dan wel een gebroken arm door jouw schuld. Wanneer ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Via de aparte aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf €2,7 t/m €5,15 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.750.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Aan de hand van de vergelijkingstool kan je eenvoudig Koekange AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke polis past bij jouw voorwaarden. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden of Ditzo. Zo kun je profiteren van een passende dekking, maar ook een scherpe prijs. Een polis gevonden? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Nederlanden van Nu pakket.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades met opzet toegebracht zijn uitgezonderd.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Maar raden verzekeringsexperts het wel aan. Wellicht – denk aan letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Tegen een klein bedrag p/maand is dat risico gewoon afgedekt.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars bieden bedragen die variëren van €1.000.000 – 2.300.000. Pas op voor onderverzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie heeft te maken met het verzekerde bedrag, het type huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De tarieven fluctueren tussen de €2,25 – €4,35.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Mensen op leeftijd profiteren van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Koekange afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Woon je zelfstandig of wellicht een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit ligt tussen de €1.250.000 tot €2.250.000. Een hoger bedrag zorgt voor een minder aantrekkelijke premie.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, echter onder andere ook €100.

 5. Online vergelijken

  Je ziet nu de meest geschikte AVP’s. Kies een polis en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Koekange? Vind en vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 7958.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van december 2023 (pakketten)

 • FBTO AVP
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Opstalverzekering

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de premies variëren enorm. De polissen via Inshared kan net een paar euro duurder zijn dan een product van Ditzo. Wat is daarvan de reden? De verzekeraar bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Koekange? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Wel hebben we nuttige adviezen:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Stel jouw AVP samen, binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Verhoog het eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Éénmalige betaling: Betaal je de premie in één keer? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en regel je opstap direct online. Dat mag elk jaar opnieuw!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is erg goedkoop. Beginnend bij €3,45 heb je een prima polis. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij overige woonverzekeringen. Voorbeelden zijn inboedel- en opstalverzekering. Tevens, de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Koekange verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Alles-in-1-korting
 • Één aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Goede service, binnen enkele minuten was ik eruit!’

E. van der Veen, Koekange (december 2023)