Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Sint Maarten

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Sint Maarten? Zo’n AVP is de verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan elektronica en letselschade (schade aan personen). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je gooit bier over de bank van de buurman
 • je gooit rode wijn over de bank van een familielid
 • je bent betrokken bij een auto-ongeluk
Het is niet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Sint Maarten, gemeente Schagen, Noord-Holland is al verkrijgbaar vanaf €3,5 – €4,85. Zo ben je al verzekerd tot €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteSchagen
Regionummer0224 (+31224)
Aantal inwoners46.159
Postcodegebied1744
BuurtschappenWijk 00, Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe
Plaatsen in de regioverzekering-waarland, aansprakelijkheidsverzekering-zijdewind, polis-t-veld, verzekering-oudkarspel, AVP-oude-niedorp en nieuwe-niedorp
aansprakelijkheidsverzekering-sint-maarten

AVP vergelijken Sint Maarten oktober 2023

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin realiseert schade bij een persoon. Voorbeelden zijn cases als jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw of je knalt met je fiets op een stilstaande auto. Op het moment dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Via de aparte aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf slechts €2,3 – €4,55 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €3.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Via de de vergelijker kan iedereen snel Sint Maarten AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welk product in lijn is met jouw wensen. Denk aan aanbieder als Aegon of Verzekeruzelf.nl. Aan de hand daarvan kun je profiteren van een goede dekking, en gunstige tarieven!Een polis gevonden? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Allsecur inboedelverzekering.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades die expres wordt veroorzaakt vallen niet binnen de dekking.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Echter het is wel sterk aan te raden. Bij toeval – in het bijzonder bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor relatief lage maandbedragen kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars bieden uitkeringen van €1.000.000 tot circa 3.000.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Bij complexe vormen van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie komt tot stand door het bedrag dat je verzekerd, de gezinssamenstelling, en de vrijwillige eigen bijdrage. De tarieven vinden we terug tussen de €2,55 tot €5,85.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Oudere huishoudens hebben het profijt van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Sint Maarten afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Alleenstaand of ook een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen betalen meer premie.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €2.000.000. Een hoger bedrag zorgt voor een hogere prijs.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar je kunt het ook zetten op €45.

 5. Online overstappen

  Vergelijk online de beschikbare AVP’s. Klik op jouw voorkeur en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Sint Maarten? Achterhaal de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 1744.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van oktober 2023 (pakketten)

 • Inshared AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan spullen of personen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de onkosten wijken sterk van elkaar af. De dekkingen van Klaverblad kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan de polis van ABN-AMRO. Hoe komt dat? Elke aanbieder bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Sint Maarten? Dit verschilt per situatie. Wel hebben we praktische informatie.:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Sluit je AVP af binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Éénmalige betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Blijf vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en stap indien nodig over. Dat mag elk jaar opnieuw!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Beginnend bij €3,1 heb je een prima polis. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de noodzakelijke woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedel- en opstalverzekering. Daarnaast de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn prima te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Sint Maarten verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Alles-in-1-korting
 • Een contactpersoon
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Grip op de kosten

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

N. Verbeek, Sint Maarten (oktober 2023)