Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Molenwaard

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Molenwaard? Zo’n AVP is de verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt. Hij komt van pas als je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Het gaat om schades aan producten en/of letselschade. Je kunt denken aan situaties als:

 • je stoot iemands laptop van tafel
 • je morst rode wijn over de bank van iemand
 • jouw hond bijt iemand op straat
Het is niet bij wet verplicht, echter is het wel heel verstandig. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Molenwaard, gemeente Molenwaard, Zuid-Holland wordt al aangeboden vanaf €2,2 – €5,35. Zo ben je al verzekerd tot €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMolenwaard
Regionummer0184 (+31184)
Inwoners29067
Postcodes3366
BuurtschappenNieuw-Lekkerland, Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottoland, Oud-Alblas, Wijngaarden, Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort, Streefkerk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Moerdijk, aansprakelijkheidsverzekering-Mill en Sint Hubert, polis-Midden-Groningen, verzekeringspakket-Midden-Drenthe, Midden-Delfland en verzekeraar-Middelburg
aansprakelijkheidsverzekering-molenwaard

AVP vergelijken Molenwaard juni 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Jij (of een ander gezinslid) realiseert schade bij een persoon. Bijvoorbeeld toestanden als je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand maar ook door jou breekt iemand een been. Mits jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Via een speciale aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Startend vanaf €1,9 tot €4,65 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 3.000.000

Simpel online vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de verzekeringsvergelijker kun je moeiteloos Molenwaard AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke AVP overeenkomt met jouw eisen. Je kunt denken aan verzekeraars als Nationale Nederlanden of Unive. Op die manier ontvang je een goede dekking, en gunstige tarieven!Een polis gevonden? Sluit deze direct online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Avéro Achmea polis.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades die expres wordt veroorzaakt nemen ze niet in behandeling.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Echter vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Bij toeval – voornamelijk bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars bieden vergoedingen die beginnen bij €1.500.000 tot circa 2.600.000. Waak voor een te lage verzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs heeft te maken met het max. te verzekeren bedrag, de gezinssamenstelling, en het gekozen eigen risico. De onkosten vinden we terug tussen de €3,3 – €5,75.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Mensen op leeftijd profiteren van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Molenwaard afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  1-persoonshuishouden of wellicht een partner met kinderen? Huishoudens met kids hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit schommelt tussen €1.000.000 tot €2.750.000. Een hoog bedrag resulteert in een hogere premie.

 4. Hoogte van het eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar ook voor bijv. €45.

 5. Vergelijken en overstappen

  Je ziet nu de meest geschikte AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Molenwaard? Bekijk de beste aanbieders voor de regio 3366.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van juni 2024

 • Ditzo AVP
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Allsecur Uitgebreid
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) ben je verzekerd tegen schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de premies wijken sterk van elkaar af. Een polis via Verzekeruzelf.nl kan qua prijs afwijken van een verzekering van Nationale Nederlanden. Hoe ontstaan deze verschillen? De verzekeraar heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Molenwaard? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Wel hebben we handige bespaartips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Jaarlijks overmaken: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Blijf vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Dat mag elk jaar opnieuw!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Beginnend bij €3,25 heb je een prima polis. Mogelijk is er een scherpere premie. Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij verdere woonverzekeringen. Voorbeelden zijn opstal- en inboedelverzekering. Tevens, de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn prima te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Molenwaard verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Extra voordeel
 • Een contactpersoon
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een duidelijke nota per maand

‘Ik wist niet dat mijn verzekering zo goedkoop kon’

K. Kramer, Molenwaard (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente