Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Wijngaarden

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Wijngaarden? Omschrijving AVP: de verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. Je moet dan denken aan schade aan elektronica en letselschade als fysieke of psychische schade. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je morst een glas drinken over de bank van een vriend
 • je morst frisdrank over de bank van de buurman
 • iemand raakt gewoon door jouw huisdier
Het is niet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Wijngaarden, gemeente Molenwaard, Zuid-Holland wordt al aangeboden vanaf €2,15 tot €4,9. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMolenwaard
(Net) nummer0184 (+31184)
Bewoners29.067
Postcodegebied3366
BuurtenNieuw-Lekkerland, Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottoland, Oud-Alblas, Wijngaarden, Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort, Streefkerk
Plaatsen in de buurtverzekering-maasdam, aansprakelijkheidsverzekering-puttershoek, polis-s-gravendeel, verzekering-numansdorp, AVP-mookhoek en strijensas
aansprakelijkheidsverzekering-wijngaarden

AVP vergelijken Wijngaarden oktober 2023

Het kan iedereen overkomen. Een gezinslid of bewoner vernielt iets van een ander iemand. Zoals situaties als de ipad laten vallen en je veroorzaakt een ongeluk. Indien blijkt dat jij aansprakelijk bent, dan kan dit flink in de papieren lopen. Door een unieke aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf €3,45 – €6,05 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.250.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Door gebruik te maken van de AVP-vergelijker kun jij gemakkelijk Wijngaarden AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke AVP rijmt met jouw eisen. Bijvoorbeeld Inshared of ABN-AMRO. Zo heb je een goede dekking, en voordelige premies! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Verzekeruzelf.nl pakket.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen’. Schades met opzet toegebracht vallen niet binnen de dekking.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

De AVP is niet bij wet verplicht. Echter vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Af en toe – vooral bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor slechts een paar euro per maand heb jij dat risico niet meer.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars bieden uitkeringen van €1.500.000oplopend tot 2.800.000. Pas op voor onderverzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie komt tot stand door het max. te verzekeren bedrag, het soort huishouden, en het eigen risico. De premies vinden we terug tussen de €3,8 – €5,65.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Bejaarden hebben het profijt van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Wijngaarden afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Een kleine gezin of daarnaast een partner en/of kids? Huishoudens met kids zijn duurder uit.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.500.000 tot €2.750.000. Een maximale uitkering heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar ook voor bijv. €200.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je alle beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Wijngaarden? Bekijk de voordeligste assuradeurs in de regio 3366.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van oktober 2023 (pakketten)

 • Nationale Nederlanden AVP
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan spullen van een derde. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de tarieven kunnen enorm afwijken. Een verzekering via Inshared kan net een paar euro duurder zijn dan de polis van Ditzo. Hoe is dat mogelijk? Jouw verzekeraar bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Wijngaarden? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Verderop bekijk je bruikbare informatie:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Stel jouw AVP samen, binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Verhoog het eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. De premie daalt wel flink
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Altijd vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is in de regel niet duur. Vanaf slechts €3,45 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Mogelijk is er een scherpere premie. Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk aan de opstal- en inboedelverzekering. Maar ook de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Wijngaarden verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Extra voordeel
 • Contact met 1 partij
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Dankzij deze vergelijker vond ik een passende verzekering’

R. de Lange, Wijngaarden (oktober 2023)