Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Moerdijk

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Moerdijk? Deze AVP is een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid. Dit heb jij nodig als je iemand spullen beschadigd. Het gaat om schades aan goederen en bijv. letselschade (schade aan personen). Je kunt denken aan situaties als:

 • je stoot iemands macbook van tafel
 • jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • iemand raakt gewoon door jouw huisdier
De polis is vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Moerdijk, gemeente Moerdijk, Noord-Brabant wordt al aangeboden vanaf €3,5 t/m €5,7. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMoerdijk
Regionummer0168 (+31168)
Aantal inwoners36762
Postcodegebied4780
BuurtenZevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Klundert, Moerdijk, Noordhoek, Standdaarbuiten, Fijnaart, Heijningen, Willemstad, Helwijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Mill en Sint Hubert, aansprakelijkheidsverzekering-Midden-Groningen, polis-Midden-Drenthe, verzekeringspakket-Midden-Delfland, Middelburg en verzekeraar-Meppel
aansprakelijkheidsverzekering-moerdijk

AVP vergelijken Moerdijk augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Jij (of een ander gezinslid) brengt schade toe aan iets of iemand. Onder andere omstandigheden als je morst een kop koffie over de bank van een vriend en een gebroken arm door jouw schuld. Mits jij wettelijk aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Dankzij een eigen aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al voor €2,45 – €5,65 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 2.250.000

Snel alle polissen vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de vergelijkingstool kun je moeiteloos Moerdijk AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke polis in lijn is met jouw eisenpakket. Wellicht een polis van Nationale Nederlanden of Ditzo. Aan de hand daarvan ontvang je een duidelijke dekking, en een lage premie! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Centraal Beheer augustus 2022.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht’. Schades die expres wordt veroorzaakt vallen buiten deze module.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Alleen vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Zo nu en dan – voornamelijk bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor relatief lage maandbedragen krijg jij maximale zekerheid.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars gaan uit van uitkeringen van €1.250.000oplopend tot 2.600.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Vooral in het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs heeft te maken met het bedrag dat je verzekerd, de gezinsgrootte, en het eigen risico. De premies vinden we terug tussen de €3,65 t/m €4,8.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Senioren profiteren van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Moerdijk afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Alleenstaand of misschien een partner met kinderen? Families met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit ligt tussen de €1.750.000 tot €2.250.000. Een dure dekking houdt wel in; een duurdere premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €45.

 5. Online overstappen

  Je ziet nu de meest geschikte AVP’s. Klik op jouw voorkeur en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Moerdijk? Achterhaal de beste of goedkoopste polissen in de regio 4780, 4781, 4782.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van augustus 2022

 • Centraal Beheer AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • InShared Opstalverzekering

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) ben je verzekerd tegen schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Je hebt het al gezien: de kosten verschillen wel degelijk. Een verzekering van HEMA kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een verzekering van Unive. Is dit te verklaren? Iedere maatschappij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Moerdijk? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Wel hebben we handige bespaartips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Stel jouw AVP samen, in een deal met woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Betaal per jaar: Maak jij de premies in 1 keer over? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en wees niet bang om over te stappen. Dat mag elk jaar opnieuw!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Voor een bedrag van €1,9 ben je al goed verzekerd. Echter, je kunt nog meer besparen. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij andere (woon)verzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedel- en opstalverzekering. Echter, ook de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering zijn prima te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Moerdijk verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Combinatievoordeel
 • Een contactpersoon
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

H. van de Veen, Moerdijk (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente