Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Streefkerk

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Streefkerk? Definitie AVP: een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Het gaat om schades aan producten en bijv. lichamelijk letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je gooit frisdrank over een meubel van de buurman
 • je stoot iemands notebook van tafel
 • je fietst tegen een geparkeerde auto aan
De polis is vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Streefkerk, gemeente Molenwaard, Zuid-Holland wordt al aangeboden vanaf €3,1 tot €5,3. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMolenwaard
(Regio) nummer0184 (+31184)
Bewoners29.067
Postcodegebied2959
BuurtenNieuw-Lekkerland, Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottoland, Oud-Alblas, Wijngaarden, Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort, Streefkerk
Plaatsen in de regioverzekering-nieuw-lekkerland, aansprakelijkheidsverzekering-lekkerkerk, polis-ouderkerk-aan-den-ijssel, verzekering-vlist, AVP-krimpen-aan-de-lek en schoonhoven
aansprakelijkheidsverzekering-streefkerk

AVP vergelijken Streefkerk juni 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand binnen de familie brengt schade toe aan iets of iemand. Zoals situaties als je morst wijn over de bank van de buurvrouw maar ook je veroorzaakt een ongeval. Indien jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Door de aparte aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al vanaf €3,3 t/m €5,45 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.750.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Aan de hand van onze tool kan je eenvoudig Streefkerk AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke polis overeenkomt met jouw eisenpakket. Bijvoorbeeld Inshared of HEMA. Zo geniet je van een goede dekking, en voordelige premies! Iets gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: FBTO dekking.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet vallen buiten deze module.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Een AVP is vrijwillig. Toch vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Soms – denk aan letselschade – kan de schade flink oplopen. Tegen een klein bedrag p/maand is dat risico gewoon afgedekt.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars bieden jou vergoedingen die beginnen bij €1.500.000 tot circa 2.500.000. Pas op voor onderverzekering. Bij complexe vormen van letselschade is een goede AVP een must.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief heeft te maken met het totaalbedrag, de gezinssituatie, en het gekozen eigen risico. De prijzen schommelen tussen de €2,35 tot €4,35.

Benodigde tijd: 3 minuten

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Oudere huishoudens krijgen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Streefkerk afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Alleenstaand of daarnaast een partner met kinderen? Huishoudens met kids zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit ligt tussen de €1.250.000 tot €3.000.000. Een dure dekking heeft als consequentie; een hogere prijs.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, echter onder andere ook €100.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Bekijk meteen de meest geschikte AVP’s. Selecteer een verzekeraar en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Streefkerk? Vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 2959.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2024 (pakketten)

 • ABN-AMRO AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • HEMA Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan anderen. Het is duidelijk: de premies zijn aan verandering onderhevig. De verzekeringen van Centraal Beheer kan net een paar euro duurder zijn dan die van bijvoorbeeld Unive. Is hiervoor een verklaren? Zo’n assuradeur bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Streefkerk? Dit verschilt per situatie. Wel hebben we praktische informatie.:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Jaarlijks vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Blijf vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dit kan flink besparen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Met een premie van €3,65 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan andere (woon)verzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstal- en inboedelverzekering. Advies: reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand kan je bij elkaar samenvoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Streefkerk verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Pakket-voordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Een maandelijkse factuur

‘Dankzij deze vergelijker vond ik een passende verzekering’

V. van der Heyden, Streefkerk (juni 2024)