Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Midden-Delfland

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Midden-Delfland? Definitie AVP: een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je schade toebrengt aan iemands bezittingen. In de regel heb je het dan over schade aan eigendommen of bijvoorbeeld letselschade. Denk dan aan cases zoals:

 • je gooit bier over het tapijt van de buurman
 • een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • jouw zoon botst op een geparkeerde auto
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Midden-Delfland, gemeente Midden-Delfland, Zuid-Holland vind je al vanaf €2,6 – €6,05. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMidden-Delfland
Regionummer015 (+3115)
Inwoners18873
Postcodegebied2636
BuurtenSchipluiden, Maasland
Naburige plaatsenverzekering-Middelburg, aansprakelijkheidsverzekering-Meppel, polis-Meierijstad, verzekeringspakket-Meerssen, Medemblik en verzekeraar-Marum
aansprakelijkheidsverzekering-midden-delfland

AVP vergelijken Midden-Delfland augustus 2022

Er kan altijd wel iets misgaan. Een gezinslid of bewoner maakt iets kapot bij iemand anders. Voorbeelden zijn gebeurtenissen als je stoot iemands ipad van tafel dan wel je fietst tegen een geparkeerde auto aan. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Via een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Startend vanaf €3,25 – €4,9 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.500.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Aan de hand van de verzekeringsvergelijker kan iedereen snel Midden-Delfland AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke dekking past bij jouw wensen. Je kunt denken aan verzekeraars als OHRA of Ditzo. Daardoor geniet je van een goede dekking, en een lage premie! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: ASR Verzekeringen polis.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht’. Schadegevallen die ontstaan door opzet worden buiten beschouwing gelaten.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Desondanks meer dan 95% van de mensen heeft er een. Mogelijk – vooral bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Tegen een klein bedrag p/maand krijg jij maximale zekerheid.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars werken met een maximale uitkering van €1.400.000 – 2.300.000. Waak voor een te lage verzekering. Vooral in het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft te maken met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssamenstelling, en de vrijwillige eigen bijdrage. De prijzen liggen tussen de €2,4 t/m €5,25.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Oudere mensen profiteren van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Midden-Delfland afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of ook een familie met kids? Huishoudens met kids zijn duurder uit.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit ligt tussen de €1.000.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis zorgt voor een hoger maandbedrag.

 4. Bepaal eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of kies voor een bijdrage van €45.

 5. Online overstappen

  Je ziet nu alle beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Midden-Delfland? Bekijk de beste aanbieders voor de regio 2636.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022 (pakketten)

 • Nationale Nederlanden AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Bovag Thuispakket (EUG)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je je voor kosten van schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Zoals onze vergelijker ook aantoont: de premies wijken sterk van elkaar af. Een polis van Klaverblad kan net een paar euro duurder zijn dan een verzekering van FBTO. Hoe is dat mogelijk? Elke partij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Midden-Delfland? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hierna lees je bruikbare informatie:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Factureer jaarlijks: Kun jij direct alle premie betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Blijf vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en wees niet bang om over te stappen. Dat mag elk jaar opnieuw!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is erg goedkoop. Met een premie van €3,15 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met de verplichte woonverzekeringen. Denk onder andere aan opstal- en inboedelverzekering. Tevens, de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Midden-Delfland verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Pakketvoordeel
 • Een contactpersoon
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Minder administratiekosten
 • Een maandelijkse factuur

‘Ruim aanbod, handige keuzefilters’

B. Bos, Midden-Delfland (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente