Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Midden-Groningen

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Midden-Groningen? Zo’n AVP is de verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen. Hij komt van pas als je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Het gaat om schades aan producten en/of letselschade als fysieke of psychische schade. Om je direct een idee te geven:

 • je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw
 • je stoot iemands macbook van tafel
 • je fietst tegen een geparkeerde auto aan
In ons land is dit 100% vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Midden-Groningen, gemeente Midden-Groningen, Groningen sluit je al af voor €3 tot €4,15. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteMidden-Groningen
Regionummer0598 (+31598)
Inwoners34177
Postcodes9636
WijkenFoxham en Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Slochteren-Kolham, Schildwolde-Hellum, Siddeburen, Harkstede, Overschild, Zuidbroek, Noordbroek, Wijk 02, Wijk 03
Naburige plaatsenverzekering-Midden-Drenthe, aansprakelijkheidsverzekering-Midden-Delfland, polis-Middelburg, verzekeringspakket-Meppel, Meierijstad en verzekeraar-Meerssen
aansprakelijkheidsverzekering-midden-groningen

AVP vergelijken Midden-Groningen augustus 2022

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van de gezinsleden brengt schade toe aan iets of iemand. Onder andere omstandigheden als je stoot iemands macbook van tafel en je veroorzaakt een gebroken been. Mits ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Door de aparte aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Al vanaf €3,9 t/m €5,25 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €3.000.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Via de verzekeringsvergelijker kun je moeiteloos Midden-Groningen AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke verzekering matcht met jouw eisen. Wellicht een polis van FBTO of HEMA. Op die manier heb je een transparante dekking, en lagere prijzen! Een polis gevonden? Online kan je snel een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Ditzo polis.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid’. Schades met opzet zijn niet gedekt.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Toch vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Wellicht – juist bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor enkele tientjes per jaar krijg jij maximale zekerheid.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars werken met een verzekerd bedrag van €1.500.000 tot circa 2.700.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Met name bij letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De premie wordt bepaald door het max. te verzekeren bedrag, de gezinssamenstelling, en de eigen bijdrage. De prijzen bedragen circa €3,9 tot €5,9.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Senioren krijgen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Midden-Groningen afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Een kleine gezin of misschien een partner en/of kids? Gezinnen met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.000.000. Een dure dekking resulteert in een hoger maandbedrag.

 4. Selecteer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of een bedrag van rond de €150.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Je ziet nu alle relevante AVP’s. Klik op jouw voorkeur en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Midden-Groningen? Bekijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 9636.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022 (pakketten)

 • ABN-AMRO AVP
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • InShared Inboedelverzekering
 • Allsecur Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade aan derden. Het is duidelijk: de premies wijken sterk van elkaar af. De modules via Centraal Beheer kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een verzekering van Ditzo. Hoe komt dat? Zo’n partij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Midden-Groningen? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hieronder vind je bruikbare informatie:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Combineer de AVP in een deal met woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Elk jaar vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Blijf vergelijken, en regel je opstap direct online. Dit kan flink besparen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Beginnend bij €2,2 heb je een prima polis. Mogelijk is er een scherpere premie. In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de verplichte woonverzekeringen. Denk onder andere aan opstal- en inboedelverzekering. Maar ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Midden-Groningen verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Combinatievoordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Grip op de kosten

‘Via internet kan ik mijn schades melden’

M. Brouwer, Midden-Groningen (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente