Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Lansingerland

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Lansingerland? Zo’n AVP is de verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. Deze polis wordt relevant zodra jij schade bij iemand anders aanricht. Dit heeft bijv. betrekking op schades aan producten en bijv. geestelijk letsel. Denk dan aan cases zoals:

 • je morst bier over de bank van een vriend
 • je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw
 • door jou breekt iemand een been
In ons land is dit 100% vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Lansingerland, gemeente Lansingerland, Zuid-Holland wordt al aangeboden vanaf €3,65 tot €4,2. Zo ben je al verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLansingerland
Netnummer010 (+3110)
Bewoners59035
Postcodegebied2661
BuurtenBergschenhoek, De Ackers, Boterdorp, Wijk 14, Oosteindsche Polder, Berkel, Noordpolder, Meerpolder, Noordeinde, Zuidpolder, De Wadden, Westpolder, Rodenrijs, Bleiswijk, Hoekeindse Zoom, Bleiswijk Buiten
Plaatsen in de omgevingverzekering-Langedijk, aansprakelijkheidsverzekering-Landsmeer, polis-Landgraaf, verzekeringspakket-Landerd, Laarbeek en verzekeraar-Krimpenerwaard
aansprakelijkheidsverzekering-lansingerland

AVP vergelijken Lansingerland augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Een gezinslid of bewoner maakt iets kapot bij iemand anders. Zoals cases als je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman dan wel een ongeluk met motor of auto door jouw schuld. Wanneer men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Door een eigen aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al voor €2,65 tot €4,3 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.250.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Via de AVP-vergelijker kan je eenvoudig Lansingerland AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke verzekering overeenkomt met jouw wensen. Je kunt denken aan verzekeraars als Aegon of ABN-AMRO. Aan de hand daarvan profiteer je van een goede dekking, maar ook een scherpe prijs. Een verzekering gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: ZLM pakket.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schades die expres wordt veroorzaakt vallen niet binnen de dekking.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Een AVP is vrijwillig. Desondanks het is wel sterk aan te raden. Wellicht – voornamelijk bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor relatief lage maandbedragen heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars bieden een maximale uitkering van €1.250.000 – 2.800.000. Pas op voor onderverzekering. In het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het tarief heeft te maken met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinsgrootte, en de eigen bijdrage. De tarieven schommelen tussen de €2,4 tot €4,45.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Mensen op leeftijd profiteren van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Lansingerland afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of wellicht een partner en/of kids? Een gezin met bijv. 2 kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit schommelt tussen €1.750.000 tot €2.250.000. Een dure dekking resulteert in een hogere prijs.

 4. Bepaal eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar je kunt het ook zetten op €100.

 5. Online overstappen

  Bekijk meteen alle beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Lansingerland? Ontdek de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 2661, 2665.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Inshared AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan de eigendommen van anderen. Je hebt het al gezien: de prijzen verschillen wel degelijk. De polissen van Klaverblad kan qua prijs afwijken van de polis van Nationale Nederlanden. Hoe ontstaan deze verschillen? Iedere aanbieder bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Lansingerland? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hierna lees je een aantal concrete tips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Neem jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Factureer jaarlijks: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Blijf vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Een AVP is erg goedkoop. Beginnend bij €2,25 ben je al goed verzekerd. Maar het kan goedkoper! Het kan verstandig zijn om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de verplichte woonverzekeringen. Natuurlijk de opstal- en inboedelverzekering. Tip: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Lansingerland verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakketvoordeel
 • Één aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Blij met mijn polis en de premie’

B. Jonker, Lansingerland (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente