Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Langedijk

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Langedijk? Zo’n AVP is de verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Je moet dan denken aan schades aan producten of lichamelijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman
 • je morst een glas cola over de bank van de buurman
 • je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander
Je bent vrij om het af te sluiten, echter is het wel heel verstandig. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Langedijk, gemeente Langedijk, Noord-Holland is al verkrijgbaar vanaf €3,05 tot €4,45. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteLangedijk
(Regio) nummer0226 (+31226)
Inwoners27447
Postcodegebieden1722
BuurtenWijk 00
Plaatsen in de regioverzekering-Landsmeer, aansprakelijkheidsverzekering-Landgraaf, polis-Landerd, verzekeringspakket-Laarbeek, Krimpenerwaard en verzekeraar-Krimpen aan den IJssel
aansprakelijkheidsverzekering-langedijk

AVP vergelijken Langedijk augustus 2022

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand binnen de familie vernielt iets van een ander iemand. Bijvoorbeeld toestanden als u laat iets waardevols vallen of je fietst tegen een geparkeerde auto aan. Indien jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Middels een unieke aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al vanaf €1,85 tot €4,25 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.750.000

Simpel online vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Aan de hand van de AVP-vergelijker kan iedereen snel Langedijk AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke verzekering past bij jouw eisenpakket. Denk aan aanbieder als Aegon en Verzekeruzelf.nl. Zo geniet je van een betrouwbare dekking, en voordelige premies! Een verzekering gezien? Sluit deze direct online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Independer afsluiten.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die expres wordt veroorzaakt nemen ze niet in behandeling.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Alleen het is wel sterk aan te raden. Af en toe – in het bijzonder bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor enkele tientjes per jaar krijg jij maximale zekerheid.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars werken met een maximale uitkering van €1.000.000 tot circa 2.000.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Vooral in het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs hangt samen met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het soort huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De onkosten vinden we terug tussen de €2,15 – €5,1.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Bejaarden krijgen een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Langedijk afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of juist een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.500.000 tot €2.750.000. Een hoog bedrag zorgt voor een minder aantrekkelijke premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, of kies voor een bijdrage van €200.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Vergelijk online alle beschikbare AVP’s. Selecteer een verzekeraar en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Langedijk? Vergelijk de beste aanbieders voor de regio 1722.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Ditzo AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Univé Opstalverzekering (EUG)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan de eigendommen van anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de kosten kunnen enorm afwijken. De polissen via Verzekeruzelf.nl is soms net wat duurder dan een verzekering van Nationale Nederlanden. Hoe is dat mogelijk? Jouw verzekeringsmaatschappij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Langedijk? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Verderop bekijk je bruikbare informatie:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, in een deal met woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Neem een eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. De premie daalt wel flink
 4. Jaarlijks overmaken: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Blijf vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Vanaf slechts €2,75 ben je al goed verzekerd. Maar het kan goedkoper! Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met overige woonverzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Maar ook de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Langedijk verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Woonpakket-aanbieding
 • 1 aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Geen eindeloze vragenlijst invullen, gewoon vergeljken’

Fam. Evers, Langedijk (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente