Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Sirjansland

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Sirjansland? Een AVP is een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Dit heb jij nodig als jij privé eigendommen van mensen ruïneert. In de regel heb je het dan over schade aan elektronica maar ook persoonlijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • je schiet de bril van iemands hoofd
De polis is vrijwillig, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Sirjansland, gemeente Schouwen-Duiveland, Zeeland is er al vanaf €3,7 t/m €6,05. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteSchouwen-Duiveland
Regionummer0111 (+31111)
Inwoners33.735
Postcodegebieden4308
WijkenZierikzee, Brouwershaven, Zonnemaire, Dreischor, Noordgouwe, Bruinisse, Nieuwerkerk, Oosterland, Ouwerkerk, Scharendijke, Kerkwerve, Ellemeet, Haamstede, Renesse, Noordwelle, Serooskerke
Plaatsen in de omgevingverzekering-oosterland, aansprakelijkheidsverzekering-nieuwerkerk, polis-ouwerkerk, verzekering-rijswijk, AVP-zierikzee en uitwijk
aansprakelijkheidsverzekering-sirjansland

AVP vergelijken Sirjansland juni 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand uit het gezin vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn cases als jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw en door jouw schuld breekt iemand zijn enkel. Op het moment dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Aan de hand van een unieke aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al vanaf €3,7 tot €5,15 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Aan de hand van de vergelijkingstool kun jij gemakkelijk Sirjansland AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke polis matcht met jouw ideaalplaatje. Je kunt denken aan verzekeraars als Inshared en Ditzo. Op die manier ontvang je een betrouwbare dekking, en voordelige premies! Iets gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Polis Direct afsluiten.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet worden niet vergoed.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Echter vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Soms – in het bijzonder bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor relatief lage maandbedragen krijg jij maximale zekerheid.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars werken met een verzekerd bedrag van €1.250.000 tot 2.700.000. Pas op voor onderverzekering. Vooral in het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie heeft te maken met het verzekerde bedrag, de gezinssituatie, en de eigen bijdrage. De prijzen fluctueren tussen de €3.00 – €5,7.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Bejaarden hebben een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Sirjansland afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Een kleine gezin of misschien een partner en/of kids? Grote gezinnen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.750.000. Een hoog bedrag houdt wel in; een hogere premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, echter onder andere ook €100.

 5. Vergelijken en overstappen

  Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Klik op jouw voorkeur en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Sirjansland? Achterhaal de beste aanbieders voor de regio 4308.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van juni 2024

 • Unive AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Zoals onze vergelijker ook aantoont: de prijzen variëren enorm. De polissen via HEMA kan net een paar euro duurder zijn dan een verzekering van Unive. Hoe komt dat? Elke assuradeur hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Sirjansland? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hieronder vind je nuttige adviezen:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Neem jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Betaal per jaar: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Altijd vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dat mag elk jaar opnieuw!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

De instapprijs van een AVP is erg laag. Vanaf slechts €2,55 ben je al goed verzekerd. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de verplichte woonverzekeringen. Denk aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Tevens, de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering vallen daar vaak ook binnen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Sirjansland verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Alles-in-1-korting
 • Overzichtelijk
 • Geen discussie tussen verzekeraars
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Een maandelijkse factuur

‘Wanneer mijn kinderen schade aanrichten is dat gewoon afgedekt’

Y. van Doorn, Sirjansland (juni 2024)