Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Hulst

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Hulst? Deze AVP is een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. Dit heb jij nodig als je iemand spullen beschadigd. Het gaat om schades aan goederen of persoonlijk letsel. Je kunt denken aan situaties als:

 • je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw
 • de hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • iemand breekt zijn pols door jouw schuld
Het is niet bij wet verplicht, maar het is wel aan te raden. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Hulst, gemeente Hulst, Zeeland wordt al aangeboden vanaf €1,95 tot €4,25. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteHulst
Regionummer0114 (+31114)
Aantal inwoners27372
Postcodegebied4560
BuurtenHulst, St. Jansteen, Clinge, Grauw, Heikant, Nieuw Namen, Kapellebrug, Kloosterzande, Lamswaarde, Ter Hole, Vogelwaarde, Hengstdijk, Ossenisse
Naburige plaatsenverzekering-Huizen, aansprakelijkheidsverzekering-Houten, polis-Horst aan de Maas, verzekeringspakket-Hoorn, Hoogeveen en verzekeraar-Hollands Kroon
aansprakelijkheidsverzekering-hulst

AVP vergelijken Hulst augustus 2022

Er kan altijd wel iets misgaan. Jij (of een ander gezinslid) realiseert schade bij een persoon. Onder andere cases als een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman en tevens een gebroken arm door jouw schuld. Mits jij wettelijk aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Binnen een eigen aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Startend vanaf €3,55 – €4,4 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.250.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van onze tool kan iedereen snel Hulst AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welk product rijmt met jouw eisenpakket. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden of HEMA. Zo geniet je van een transparante dekking, maar ook een scherpe prijs. Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit deze direct online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: ASR Verzekeringen pakket.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen’. Schades die expres wordt veroorzaakt vallen buiten deze module.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Alleen is het niet heel onverstandig. Zo nu en dan – denk aan letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Tegen een klein bedrag p/maand krijg jij maximale zekerheid.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars gaan uit van vergoedingen die beginnen bij €1.250.000 tot zo’n 2.600.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Met name bij letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs wordt bepaald door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinsgrootte, en het eigen risico. De premies fluctueren tussen de €3,05 – €4,55.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Bejaarden hebben het profijt van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Hulst afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Alleenstaand of daarnaast een gezin inclusief kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen zijn duurder uit.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.000.000 tot €2.000.000. Een dure dekking zorgt voor een hogere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar ook voor bijv. €150.

 5. Vergelijken en overstappen

  Bekijk meteen alle beschikbare AVP’s. Selecteer een verzekeraar en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Hulst? Ontdek de beste aanbieders voor de regio 4560, 4561, 4562.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van augustus 2022

 • OHRA AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • HEMA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • InShared Opstalverzekering
 • Bovag Thuispakket (EUG)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade aan spullen van een derde. Zoals je hierboven kunt zien: de prijzen verschillen wel degelijk. Een dekking van Klaverblad kan soms fors duurder zijn dan de polis van Aegon. Hoe komt dat? De assuradeur heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Hulst? Dit verschilt per situatie. Hierna lees je nuttige adviezen:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Jaarlijks overmaken: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Blijf vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dit kan flink besparen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is erg goedkoop. Vanaf slechts €1,95 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Maar het kan goedkoper! Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan verdere woonverzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Maar ook de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Hulst verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Extra voordeel
 • Overzichtelijk
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Besparen op administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Snel de verzekeraars rangschikken op prijs’

M. Wolters, Hulst (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente