Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Huizen

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Huizen? Omschrijving AVP: de verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. De dekking is noodzakelijk zodra jij schade bij iemand anders aanricht. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan eigendommen maar ook geestelijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • een smartphone laten vallen
 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • iemand raakt gewoon door jouw huisdier
Het is niet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Huizen, gemeente Huizen, Noord-Holland wordt al aangeboden vanaf €2,25 tot €5,65. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHuizen
Regionummer035 (+3135)
Inwoners41373
Postcodegebied1270
WijkenOude Dorp, Westereng, Buitenwijken, Erica en Tafelberg, Staatslieden en Componistenbuurt, Havengebied, Zenderwijk en Bovenweg, Stad en Lande, Huizermaat West en Zuid, Huizermaat Noord, Bijvanck, Bovenmaten, Hogemaat
Naburige plaatsenverzekering-Houten, aansprakelijkheidsverzekering-Horst aan de Maas, polis-Hoorn, verzekeringspakket-Hoogeveen, Hollands Kroon en verzekeraar-Hof van Twente
aansprakelijkheidsverzekering-huizen

AVP vergelijken Huizen augustus 2022

Er kan altijd wel iets misgaan. Een van de gezinsleden beschadigt iets bij een ander. Denk dan aan cases als je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand en tevens je knalt met je fiets op een stilstaande auto. Wanneer ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Aan de hand van een eigen aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al voor €3,05 t/m €5,15 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.000.000

Simpel online vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Dankzij de verzekeringsvergelijker kan je eenvoudig Huizen AVP verzekeringen vergelijken. Bekijk welke AVP matcht met jouw eisenpakket. Wellicht een polis van FBTO of Verzekeruzelf.nl. Zodoende heb je een transparante dekking, en een lage premie! Een polis gevonden? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Generali afsluiten.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent’. Schades met opzet toegebracht vallen niet binnen de dekking.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Toch het is wel sterk aan te raden. In enkele gevallen – voornamelijk bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Tegen een klein bedrag p/maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars bieden jou vergoedingen die beginnen bij €1.300.000oplopend tot 2.500.000. Waak voor een te lage verzekering. Met name bij letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De maandelijkse premie heeft te maken met het verzekerde bedrag, het soort huishouden, en het gekozen eigen risico. De premies schommelen tussen de €3,4 t/m €5,25.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Bejaarden betalen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Huizen afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of ook een familie met kids? Gezinnen met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.250.000. Een maximale uitkering houdt wel in; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of kies voor een bijdrage van €90.

 5. Online overstappen

  Vergelijk online de meest geschikte AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Huizen? Bekijk alle verzekeraars in de regio 1270, 1271, 1272, 1273, 1274, 1275, 1276, 1277.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022

 • Centraal Beheer AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Univé Opstalverzekering (AR)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben je verzekerd tegen schade aan derden. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de kosten kunnen enorm afwijken. Een polis van HEMA kan qua prijs afwijken van een product van ABN-AMRO. Hoe is dat mogelijk? Zo’n aanbieder heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Huizen? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hierna lees je bruikbare informatie:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Neem jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Betaal je de premie in één keer? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Altijd vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en regel je opstap direct online. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is erg goedkoop. Beginnend bij €3,6 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Maar het kan goedkoper! Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met de noodzakelijke woonverzekeringen. Natuurlijk de inboedel- en opstalverzekering. Advies: auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Huizen verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Extra voordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Minder administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘De aansprakelijkheid van mijn hele gezin verzekerd’

W. Willems, Huizen (augustus 2022)