Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Roermond

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Roermond? Zo’n AVP is de vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra jij schade bij iemand anders aanricht. Het gaat om schade aan elektronica maar ook (blijvende) schade met letsel. Je kunt denken aan situaties als:

 • u laat iets waardevols vallen
 • je gooit een glas drinken over de bank van de buurman
 • iemand breekt zijn pols door jouw schuld
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Roermond, gemeente Roermond, Limburg is al verkrijgbaar vanaf €2,1 – €5,35. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteRoermond
Regionummer0475 (+31475)
Inwoners57010
Postcodes6040
BuurtschappenCentrum, Roermond-Oost, Roermond-Zuid, Maasniel, Donderberg en Roosendael, Donderberg en Hoogvonderen, Asenray, Herten, Swalmen, Maasplassen
Plaatsen nabijverzekering-Roerdalen, aansprakelijkheidsverzekering-Rijswijk, polis-Rijssen-Holten, verzekeringspakket-Ridderkerk, Rhenen en verzekeraar-Rheden
aansprakelijkheidsverzekering-roermond

AVP vergelijken Roermond mei 2023

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin realiseert schade bij een persoon. Denk dan aan situaties als je morst een glas drinken over de bank van een vriend maar ook je veroorzaakt een ongeluk. Wanneer ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Via een speciale aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf slechts €2,15 tot €5,3 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €3.000.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Met behulp van de de vergelijker kan men direct Roermond AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welk product overeenkomt met jouw eisenpakket. Wellicht een polis van Nationale Nederlanden of HEMA. Op die manier geniet je van een betrouwbare dekking, en gunstige tarieven!Iets gezien? Sluit deze direct online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Aon Direct inboedelverzekering.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent’. Schades met opzet toegebracht nemen ze niet in behandeling.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Toch is het niet heel onverstandig. Mogelijk – voornamelijk bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Tegen een klein bedrag p/maand is dat risico gewoon afgedekt.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars bieden jou een maximale uitkering van €1.250.000 – 2.700.000. Waak voor een te lage verzekering. In het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief wordt bepaald door het verzekerde bedrag, de gezinssituatie, en de hoogte van de eigen risico’s. De onkosten vinden we terug tussen de €3,2 tot €5,5.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Oudere mensen krijgen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Roermond afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Alleenstaand of juist een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen betalen meer premie.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit schommelt tussen €1.750.000 tot €2.000.000. Een hoog bedrag betekent een minder aantrekkelijke premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar ook voor bijv. €100.

 5. Online overstappen

  Vergelijk online de meest geschikte AVP’s. Kies een polis en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Roermond? Vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 6040, 6041, 6042, 6043, 6044, 6045, 6049.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van mei 2023

 • Klaverblad AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben je verzekerd voor schade aan derden. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de tarieven variëren enorm. Een polis via Verzekeruzelf.nl kan net een paar euro duurder zijn dan die van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden. Hoe is dat mogelijk? Iedere verzekeraar biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Roermond? Dit verschilt per situatie. Onderstaand tref je bruikbare informatie:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Sluit je AVP af bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Jaarlijks vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk regelmatig, en regel je opstap direct online. Je mag elk jaar overstappen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Beginnend bij €1,95 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Maar het kan goedkoper! Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij verdere woonverzekeringen. Voorbeelden zijn inboedelverzekering en opstalverzekering. Echter, ook de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Roermond verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Pakketpolis-voordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Zekerheid in het geval van schade door ons toedoen’

D. de Lange, Roermond (mei 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente