Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Houten

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Houten? Omschrijving AVP: de vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Deze polis wordt relevant zodra je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. Het gaat om schade aan spullen maar ook schade aan personen (letselschade). Denk dan aan cases zoals:

 • je morst frisdrank over de bank van de buurman
 • je morst rode wijn over het tapijt van iemand
 • je veroorzaakt een ongeval
Je bent vrij om het af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Houten, gemeente Houten, Utrecht wordt al aangeboden vanaf €2,95 tot €5,05. Zo ben je al verzekerd tot €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteHouten
Regionummer030 (+3130)
Inwoners48765
Postcodegebieden3990
WijkenHouten Noord-West, Houten Noord-Oost, Houten Zuid-West, Houten Zuid-Oost, Houten Buitengebied, ’t Goy, ’t Goy Buitengebied, Tull en ’t waal, Tull en ’t Waal Buitengebied, Schalkwijk, Schalkwijk Buitengebied
Plaatsen in de buurtverzekering-Horst aan de Maas, aansprakelijkheidsverzekering-Hoorn, polis-Hoogeveen, verzekeringspakket-Hollands Kroon, Hof van Twente en verzekeraar-Hilversum
aansprakelijkheidsverzekering-houten

AVP vergelijken Houten februari 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Een gezinslid of bewoner maakt iets kapot bij iemand anders. Onder andere cases als je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand maar ook iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt. Op het moment dat jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Dankzij een speciale aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf €2,15 tot €6,1 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 2.750.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de vergelijkingstool kan iedereen snel Houten AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welk product overeenkomt met jouw eisenpakket. Bijvoorbeeld Inshared of Centraal Beheer. Aan de hand daarvan profiteer je van een betrouwbare dekking, maar ook een scherpe prijs. Een verzekering gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: London Verzekeringen dekking.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht’. Schades met opzet nemen ze niet in behandeling.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Desondanks vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Mogelijk – juist bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) ben je hiervoor verzekerd.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars werken met een verzekerd bedrag van €1.000.000 tot 2.600.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Bij complexe vormen van letselschade is een goede AVP een must.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief heeft als onderliggende factoren: het max. te verzekeren bedrag, het soort huishouden, en het gekozen eigen risico. De onkosten schommelen tussen de €2,85 tot €5,95.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Bejaarden hebben de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Houten afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of juist een familie met kids? Een gezin met bijv. 2 kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.250.000. Een dure dekking betekent een duurdere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, of kies voor een bijdrage van €100.

 5. Vergelijken en overstappen

  Je ziet nu alle beschikbare AVP’s. Klik op jouw voorkeur en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Houten? Bekijk de voordeligste assuradeurs in de regio 3990, 3991, 3992, 3993, 3994, 3995.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van februari 2024

 • Klaverblad AVP
 • HEMA Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Generali Inboedelverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan derden. Zoals je hierboven kunt zien: de kosten variëren enorm. Een polis via Klaverblad kan net een paar euro duurder zijn dan een AVP van Nationale Nederlanden. Wat is daarvan de reden? Zo’n aanbieder heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Houten? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Verderop bekijk je bruikbare informatie:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Stel jouw AVP samen, tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Jaarlijks overmaken: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en regel je opstap direct online. Je mag elk jaar overstappen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Al vanaf €2,25 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met overige woonverzekeringen. Natuurlijk de opstal- en inboedelverzekering. Tevens, de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Houten verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Extra voordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Besparen op administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Voldoende keuze en duidelijke uitleg’

S. Jansen, Houten (februari 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente