Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Hoorn

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Hoorn? Omschrijving AVP: de verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Dit heb jij nodig als je iemand spullen beschadigd. Het gaat om schade aan elektronica en bijv. letselschade (schade aan personen). Om je direct een idee te geven:

 • u laat iets waardevols vallen
 • u laat iets waardevols vallen
 • een ongeluk met motor of auto door jouw schuld
Het is niet verplicht, maar het is geen overbodige luxe. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Hoorn, gemeente Hoorn, Noord-Holland is al verkrijgbaar vanaf €2,95 – €5,2. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHoorn
Netnummer0229 (+31229)
Inwoners72172
Postcodegebied1689
WijkenBinnenstad, Venenlaan-kwartier, Hoorn-Noord, Grote Waal, Risdam-Zuid, Risdam-Noord, Nieuwe Steen, Zwaag, Blokker, Kersenboogerd-Noord, Kersenboogerd-Zuid, Hoorn 80, Bangert en Oosterpolder, Noord
Plaatsen in de regioverzekering-Hoogeveen, aansprakelijkheidsverzekering-Hollands Kroon, polis-Hof van Twente, verzekeringspakket-Hilversum, Hilvarenbeek en verzekeraar-Hillegom
aansprakelijkheidsverzekering-hoorn

AVP vergelijken Hoorn augustus 2022

Een foutje is snel gemaakt. Een van de gezinsleden maakt iets kapot bij iemand anders. Bijvoorbeeld cases als je gooit bier over het tapijt van een vriend en tevens je veroorzaakt een ongeval. Indien blijkt dat jij aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Dankzij een unieke aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf €3,1 t/m €5,15 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €3.000.000

Simpel online vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Dankzij de AVP-vergelijker kan men direct Hoorn AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welk product rijmt met jouw ideaalplaatje. Misschien wel OHRA of Ditzo. Op die manier heb je een goede dekking, en een lage premie! Iets gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: FBTO afsluiten.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die expres wordt veroorzaakt zijn uitgezonderd.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Desondanks is het niet heel onverstandig. Bij toeval – voornamelijk bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor slechts een paar euro per maand heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars gaan uit van bedragen die variëren van €1.500.000 tot zo’n 2.600.000. Pas op voor onderverzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie heeft te maken met het bedrag dat je verzekerd, het soort huishouden, en het gekozen eigen risico. De tarieven fluctueren tussen de €3,1 tot €5,45.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere huishoudens profiteren van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Hoorn afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of ook een gezin inclusief kinderen? Grote gezinnen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €3.000.000. Een dure dekking zorgt voor een hogere prijs.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar ook voor bijv. €45.

 5. Vergelijken en overstappen

  Hierna tref je de beste AVP’s. Neem een van de polissen en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Hoorn? Bekijk alle verzekeraars in de regio 1689.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Nationale Nederlanden AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) ben je verzekerd voor schade aan de eigendommen van anderen. Je hebt het al gezien: de prijzen verschillen wel degelijk. De polissen via OHRA is soms net wat duurder dan die van bijvoorbeeld Unive. Is hiervoor een verklaren? De partij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Hoorn? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Onderstaand tref je praktische informatie.:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Ga voor de combinatie van verzekeringen: Combineer de AVP in een deal met woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Altijd vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Blijf vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Beginnend bij €3,65 heb je een prima polis. Echter, je kunt nog meer besparen. Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de verplichte woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Advies: auto-, rechtsbijstand en reisverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Hoorn verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Combinatie-deal
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een maandelijkse factuur

‘Prettige vergelijker, goed advies’

Z. van Veen, Hoorn (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente