Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Rasquert

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Rasquert? Een AVP is een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Dit is nodig op het moment dat jij schade bij iemand anders aanricht. Je moet dan denken aan schade aan elektronica en bijv. letselschade (schade aan personen). Om je direct een idee te geven:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Rasquert, gemeente Winsum, Groningen is er al vanaf €1,85 – €5,25. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteWinsum
Regionummer0595 (+31595)
Bewoners13.633
Postcodegebied9955
BuurtschappenWijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03
Naburige plaatsenverzekering-tinallinge, aansprakelijkheidsverzekering-baflo, polis-borgsweer, verzekering-nieuwolda, AVP-termunterzijl en termunten
aansprakelijkheidsverzekering-rasquert

AVP vergelijken Rasquert april 2024

Het kan iedereen overkomen. Iemand binnen de familie maakt iets kapot bij iemand anders. Zoals omstandigheden als je stoot iemands telefoon van tafel of je fietst tegen een geparkeerde auto aan. Indien men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Door de aparte aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf €2 tot €6,05 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €1.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Via de de vergelijker kan je eenvoudig Rasquert AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke AVP matcht met jouw eisen. Misschien wel FBTO en Verzekeruzelf.nl. Zo heb je een transparante dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Lancyr pakket.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen’. Schades die met opzet worden veroorzaakt nemen ze niet in behandeling.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Maar vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Af en toe – voornamelijk bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor slechts een paar euro per maand krijg jij maximale zekerheid.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars bieden jou een verzekerd bedrag van €1.250.000oplopend tot 2.700.000. Waak voor een te lage verzekering. In het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs hangt samen met het verzekerde bedrag, de gezinssamenstelling, en de hoogte van de eigen risico’s. De tarieven liggen tussen de €3,9 t/m €5,65.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Senioren profiteren van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Rasquert afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of misschien een gezin inclusief kinderen? Gezinnen met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit ligt tussen de €1.500.000 tot €3.000.000. Een hoger bedrag houdt wel in; een duurdere premie.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €200.

 5. Online overstappen

  Hierna tref je alle relevante AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Rasquert? Vergelijk de beste aanbieders voor de regio 9955.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van april 2024

 • Aegon AVP
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • ZLM Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Je hebt het al gezien: de tarieven variëren enorm. De verzekeringen via Centraal Beheer is soms net wat duurder dan een verzekering van Ditzo. Is dit te verklaren? Elke verzekeraar bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Rasquert? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hierna lees je nuttige adviezen:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Neem een eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en regel je opstap direct online. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Beginnend bij €2,6 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met verdere woonverzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Advies: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Rasquert verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Pakket-voordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Via internet kan ik mijn schades melden’

Mevr. Veenstra, Rasquert (april 2024)