Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Den Burg

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Den Burg? Deze AVP is een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. Deze polis wordt relevant zodra je iemand spullen beschadigd. In de regel heb je het dan over schade aan eigendommen of bijvoorbeeld letselschade als fysieke of psychische schade. Denk dan aan cases zoals:

 • je morst een glas cola over de bank van een familielid
 • je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman
 • door jouw schuld breekt iemand zijn enkel
In ons land is dit 100% vrijwillig, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Den Burg, gemeente Texel, Noord-Holland vind je al vanaf €3,25 – €5,55. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteTexel
Netnummer0222 (+31222)
Inwoners13.574
Postcodegebieden1790
WijkenHet Oude Land en duingebied, Het Nieuwe Land
Naburige plaatsenverzekering-huisduinen, aansprakelijkheidsverzekering-julianadorp, polis-den-oever, verzekering-kreileroord, AVP-westerland en hippolytushoef
aansprakelijkheidsverzekering-den-burg

AVP vergelijken Den Burg juli 2022

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van de gezinsleden beschadigt iets bij een ander. Onder andere situaties als jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman of je schiet de bril van iemands hoofd. Mits blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Door een eigen aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Al vanaf €3,8 – €4,8 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €1.750.000

Simpel online vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Aan de hand van onze tool kan iedereen snel Den Burg AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke dekking in lijn is met jouw eisenpakket. Denk aan aanbieder als Klaverblad of Centraal Beheer. Zo kun je profiteren van een betrouwbare dekking, en gunstige tarieven!Iets gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Nederlanden van Nu inboedelverzekering.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht nemen ze niet in behandeling.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Maar is het niet heel onverstandig. Bij toeval – in het bijzonder bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor enkele tientjes per jaar is dat risico gewoon afgedekt.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars bieden jou vergoedingen die beginnen bij €1.000.000 tot circa 2.400.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Vooral in het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie wordt bepaald door het bedrag dat je verzekerd, het type huishouden, en de eigen bijdrage. De premies fluctueren tussen de €2,95 – €5,95.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Senioren krijgen de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Den Burg afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Woon je zelfstandig of misschien een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen zijn duurder uit.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.500.000 tot €2.750.000. Een dure dekking betekent een hogere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, echter onder andere ook €150.

 5. Kies een verzekeraar

  Vervolgens bekijk je de meest geschikte AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Den Burg? Bekijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 1790, 1791.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2022

 • Ditzo AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • Aegon Inboedel Basis
 • ANWB Opstalverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan spullen van een derde. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de tarieven zijn aan verandering onderhevig. De modules van Inshared is soms net wat duurder dan een product van Aegon. Wat is daarvan de reden? Jouw aanbieder werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Den Burg? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hieronder vind je handige bespaartips:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Factureer jaarlijks: Betaal je de premie in één keer? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Blijf vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Je mag elk jaar overstappen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Voor een bedrag van €3,1 heb je een prima polis. Maar het kan goedkoper! In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de noodzakelijke woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Advies: reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand zijn prima te combineren. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Den Burg verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatievoordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Grip op de kosten

‘Met een goed gevoel de polis afgesloten’

Fam. van der Pol, Den Burg (juli 2022)