Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Aa en Hunze

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Aa en Hunze? Een AVP is een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid. Hij komt van pas als jij schade bij iemand anders aanricht. Je moet dan denken aan schade aan spullen of bijvoorbeeld geestelijk letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • je stoot iemands ipad van tafel
 • je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw
 • je knalt met je fiets op een stilstaande auto
Het is niet bij wet verplicht, echter is het wel heel verstandig. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Aa en Hunze, gemeente Aa en Hunze, Drenthe vind je al vanaf €2,1 t/m €4,6. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteAa en Hunze
Netnummer0592 (+31592)
Bewoners25243
Postcodes9463
BuurtenAnnen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar
Plaatsen in de regioverzekering-Amstelveen, aansprakelijkheidsverzekering-Amersfoort, polis-Ameland, verzekeringspakket-Alphen-Chaam, Alphen aan den Rijn en verzekeraar-Almere
aansprakelijkheidsverzekering-aa-en-hunze

AVP vergelijken Aa en Hunze juli 2024

Het kan iedereen overkomen. Iemand binnen de familie vernielt iets van een ander iemand. Zoals gebeurtenissen als een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren of je veroorzaakt een gebroken pols. Op het moment dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, dan kan dit flink in de papieren lopen. Middels de aparte aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Startend vanaf €2,5 – €5,65 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.750.000

Simpel online vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Middels onze tool kan men direct Aa en Hunze AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke polis overeenkomt met jouw wensen. Bijvoorbeeld Inshared of Verzekeruzelf.nl. Aan de hand daarvan profiteer je van een passende dekking, en voordelige premies! Iets gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Polis Direct polis.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet nemen ze niet in behandeling.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Alleen vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. In enkele gevallen – denk aan letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Tegen een klein bedrag p/maand krijg jij maximale zekerheid.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars werken met bedragen die variëren van €1.000.000oplopend tot 2.600.000. Waak voor een te lage verzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie komt tot stand door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssamenstelling, en de hoogte van de eigen risico’s. De kosten schommelen tussen de €3,2 tot €5,35.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere mensen hebben de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Aa en Hunze afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Ben je alleen of daarnaast een gezin inclusief kinderen? Huishoudens met kids moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.750.000 tot €3.000.000. Een hoger bedrag resulteert in een hogere prijs.

 4. Kies eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar ook voor bijv. €45.

 5. Online vergelijken

  Vervolgens bekijk je de beschikbare AVP’s. Selecteer een verzekeraar en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Aa en Hunze? Bekijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 9463.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juli 2024

 • HEMA AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
 • ZLM Opstalverzekering
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Allsecur Uitgebreid

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan spullen van een derde. Je hebt het al gezien: de kosten variëren enorm. De modules via Centraal Beheer kan soms fors duurder zijn dan een verzekering van Unive. Hoe is dat mogelijk? Elke maatschappij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Aa en Hunze? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Onderstaand tref je een aantal concrete tips:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Neem jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Verhoog het eigen risico. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. De premie daalt wel flink
 4. Jaarlijks overmaken: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Blijf vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dat mag elk jaar opnieuw!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is erg goedkoop. Al vanaf €2,00 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met overige woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Tip: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering vallen daar vaak ook binnen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Aa en Hunze verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakketvoordeel
 • Een contactpersoon
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Besparen op administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

H. van de Wal, Aa en Hunze (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente