Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Balloërveld

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Balloërveld? De AVP is de verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. Hij komt van pas als je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Je moet dan denken aan schade aan spullen en/of lichamelijk letsel. Denk dan aan cases zoals:

 • je gooit bier over de bank van een vriend
 • je morst rode wijn over het tapijt van iemand
 • iemand breekt een enkel door jouw toedoen
De polis is vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Balloërveld, gemeente Aa en Hunze, Drenthe sluit je al af voor €2,85 – €5,6. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteAa en Hunze
Regionummer0592 (+31592)
Aantal inwoners25.243
Postcodegebieden9459
BuurtenAnnen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar
Plaatsen in de regioverzekering-balloo, aansprakelijkheidsverzekering-deurze, polis-eleveld, verzekering-rolde, AVP-geelbroek en ekehaar
aansprakelijkheidsverzekering-balloerveld

AVP vergelijken Balloërveld april 2024

Het kan iedereen overkomen. Jij (of een ander gezinslid) realiseert schade bij een persoon. Bijvoorbeeld cases als je gooit een glas drinken over de bank van de buurman maar ook door jouw schuld breekt iemand zijn been. In het geval dat ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Dankzij de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf slechts €3,25 – €4,8 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €3.000.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels de de vergelijker kun je moeiteloos Balloërveld AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welk product rijmt met jouw wensen. Je kunt denken aan verzekeraars als Inshared en HEMA. Aan de hand daarvan kun je profiteren van een betrouwbare dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: ANWB inboedelverzekering.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen’. Schades met opzet zijn uitgezonderd.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Een AVP is vrijwillig. Desondanks meer dan 95% van de mensen heeft er een. Zo nu en dan – vooral bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars gaan uit van een maximale uitkering van €1.250.000 tot 2.400.000. Waak voor een te lage verzekering. In het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs hangt samen met het verzekerde bedrag, het soort huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De prijzen vinden we terug tussen de €2,35 t/m €4,65.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Bejaarden hebben een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Balloërveld afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of daarnaast een partner en/of kids? Gezinnen met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit bedraagt ongeveer €1.500.000 tot €2.750.000. Een hoog bedrag heeft als consequentie; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Kies eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, of kies voor een bijdrage van €150.

 5. Vergelijken en overstappen

  Je ziet nu de beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Balloërveld? Vind en vergelijk de beste aanbieders voor de regio 9459.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van april 2024

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • SNS Inboedelverzekering

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Met behulp van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afkorting AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan spullen of personen. Je hebt het al gezien: de premies kunnen enorm afwijken. De dekkingen van HEMA kan net een paar euro duurder zijn dan die van bijvoorbeeld Ditzo. Hoe komt dat? De verzekeringsmaatschappij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Balloërveld? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Verderop bekijk je praktische informatie.:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Combineer de AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Verhoog het eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Altijd vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Een AVP is erg goedkoop. Voor een bedrag van €3,8 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wellicht kan het nog voordeliger. Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij overige woonverzekeringen. Natuurlijk de opstal- en inboedelverzekering. Tevens, de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering vallen daar vaak ook binnen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Balloërveld verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Combinatie-deal
 • Overzichtelijk
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Grip op de kosten

‘Ik zocht de goedkoopste aanbieder, dat is gelukt’

G. Schipper, Balloërveld (april 2024)