Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Schipborg

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Schipborg? De AVP is de verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt. Dit heb jij nodig als je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. We hebben het vaak over schades aan producten en bijv. lichamelijke verwondingen (letselschade). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw
 • door jouw schuld breekt iemand zijn been
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Schipborg, gemeente Aa en Hunze, Drenthe is al verkrijgbaar vanaf €2,45 t/m €5,25. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteAa en Hunze
(Regio) nummer050 (+3150)
Aantal inwoners25.243
Postcodegebieden9469
BuurtschappenAnnen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar
Plaatsen in de buurtverzekering-annen, aansprakelijkheidsverzekering-anloo, polis-gasteren, verzekering-gieten, AVP-anderen en eexterzandvoort
aansprakelijkheidsverzekering-schipborg

AVP vergelijken Schipborg juni 2024

Het kan iedereen overkomen. Iemand uit het gezin vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn situaties als je zoontje schiet door de ruit bij de buren en een gebroken arm door jouw toedoen. Wanneer ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Aan de hand van een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf €2,85 t/m €6,1 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.750.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Via onze tool kun je moeiteloos Schipborg AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke verzekering in lijn is met jouw voorwaarden. Je kunt denken aan verzekeraars als Inshared of Unive. Vervolgens heb je een betrouwbare dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook De Goudse inboedelverzekering.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen’. Schadegevallen die ontstaan door opzet vallen buiten deze module.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Alleen vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. In de praktijk – in het bijzonder bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) is dat risico gewoon afgedekt.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars bieden een maximale uitkering van €1.500.000 tot zo’n 2.250.000. Pas op voor onderverzekering. Vooral in het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het tarief heeft te maken met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinsgrootte, en de vrijwillige eigen bijdrage. De premies fluctueren tussen de €2,2 tot €4,4.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere huishoudens profiteren van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Schipborg afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  1-persoonshuishouden of ook een gezin met kinderen? Grote gezinnen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.500.000 tot €3.000.000. Een hoog bedrag betekent een minder aantrekkelijke premie.

 4. Kies eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar je kunt het ook zetten op €200.

 5. Online vergelijken

  Je ziet nu de meest geschikte AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Schipborg? Vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 9469.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juni 2024

 • Unive AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade (per ongeluk) aanricht bij anderen. Zoals je hierboven kunt zien: de prijzen verschillen wel degelijk. De dekkingen van Centraal Beheer kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een product van Unive. Hoe ontstaan deze verschillen? De verzekeringsmaatschappij heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Schipborg? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Onderstaand tref je bruikbare informatie:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €3.000.000 noodzakelijk?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Sluit je AVP af binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Verhoog het eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Factureer jaarlijks: Maak jij de premies in 1 keer over? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk regelmatig, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dat mag elk jaar opnieuw!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Voor een bedrag van €1,9 ben je al goed verzekerd. Echter, je kunt nog meer besparen. Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de verplichte woonverzekeringen. Natuurlijk de opstal- en inboedelverzekering. Daarnaast de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn prima te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Schipborg verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Combinatie-deal
 • Centraal aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Met een goed gevoel de polis afgesloten’

E. Evers, Schipborg (juni 2024)