Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Gieten

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Gieten? Een AVP is een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je schade toebrengt aan iemands bezittingen. In de regel heb je het dan over schades aan goederen of bijvoorbeeld letselschade (schade aan personen). Denk dan aan cases zoals:

 • je morst frisdrank over de bank van iemand
 • de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • door jouw schuld breekt iemand zijn enkel
Je bent vrij om het af te sluiten, maar het is geen overbodige luxe. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Gieten, gemeente Aa en Hunze, Drenthe vind je al vanaf €2,4 – €5,45. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteAa en Hunze
Regionummer0592 (+31592)
Aantal inwoners25.243
Postcodegebied9460
WijkenAnnen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar
Plaatsen in de buurtverzekering-balloerveld, aansprakelijkheidsverzekering-balloo, polis-deurze, verzekering-nijlande, AVP-eleveld en geelbroek
aansprakelijkheidsverzekering-gieten

AVP vergelijken Gieten februari 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Jij (of een ander gezinslid) vernielt iets van een ander iemand. Zoals taferelen als je stoot iemands ipad van tafel en tevens jouw zoon botst op een geparkeerde auto. Op het moment dat jij wettelijk aansprakelijk bent, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Via een speciale aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf €3,7 tot €4,15 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Dankzij de AVP-vergelijker kan men direct Gieten AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke module rijmt met jouw voorwaarden. Misschien wel Nationale Nederlanden of Unive. Vervolgens geniet je van een passende dekking, en voordelige premies! Iets gezien? Sluit deze direct online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Aon Direct inboedelverzekering.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet vallen niet binnen de dekking.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Desondanks vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Wellicht – voornamelijk bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor enkele tientjes per jaar heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars werken met vergoedingen die beginnen bij €1.400.000 tot circa 2.600.000. Pas op voor onderverzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het tarief hangt samen met het max. te verzekeren bedrag, de gezinsgrootte, en het eigen risico. De prijzen bedragen circa €2,00 – €5,95.

Benodigde tijd: 3 minuten

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere mensen profiteren van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Gieten afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of ook een familie met kids? Families met kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.500.000 tot €3.000.000. Een maximale uitkering resulteert in een hoger maandbedrag.

 4. Bepaal eigen risico

  Er is een keuze voor €0,of een bedrag van rond de €100.

 5. Kies een verzekeraar

  Hierna tref je de beste AVP’s. Klik op jouw voorkeur en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Gieten? Ontdek de beste of goedkoopste polissen in de regio 9460, 9461.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van februari 2024

 • OHRA AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • OHRA Aansprakelijkheidsverzekering
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben je verzekerd voor schade aan de eigendommen van anderen. Het is duidelijk: de prijzen wijken sterk van elkaar af. De polissen via Verzekeruzelf.nl kan soms fors duurder zijn dan een AVP van Nationale Nederlanden. Hoe is dat mogelijk? Jouw assuradeur biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Gieten? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wel hebben we een aantal concrete tips:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, binnen het aanbod van de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Factureer jaarlijks: Kun jij direct alle premie betalen? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Altijd vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en stap indien nodig over. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Beginnend bij €3.00 ben je al goed verzekerd. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de verplichte woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de de opstal en inboedel. Echter, ook de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Gieten verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Woonpakket-aanbieding
 • Contact met 1 partij
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Besparen op administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Doet wat het moet doen, prima vergelijker’

H. Smit, Gieten (februari 2024)