Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Oud Annerveen

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Oud Annerveen? De AVP is de verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Dit heb jij nodig als je iemand spullen beschadigd. We hebben het vaak over schade aan eigendommen of bijvoorbeeld lichamelijk letsel. Denk dan aan cases zoals:

 • je morst een glas cola over de bank van een familielid
 • je stoot iemands telefoon van tafel
 • iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt
Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Oud Annerveen, gemeente Aa en Hunze, Drenthe is er al vanaf €3,8 – €5,25. Zo ben je al verzekerd tot €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteAa en Hunze
(Regio) nummer0598 (+31598)
Aantal inwoners25.243
Postcodegebieden9655
WijkenAnnen, Eext, Anloo, Gasteren, Anderen, Schipborg, Eexterveen, Spijkerboor, Nieuw-Annerveen, Oud-Annerveen, Annerveenschekanaal, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gieten, Gieterveen, Rolde, Grolloo, Ekehaar
Naburige plaatsenverzekering-annerveenschekanaal, aansprakelijkheidsverzekering-meeden, polis-muntendam, verzekering-borgercompagnie, AVP-wildervank en zuidbroek
aansprakelijkheidsverzekering-oud-annerveen

AVP vergelijken Oud Annerveen juni 2024

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een gezinslid of bewoner beschadigt iets bij een ander. Denk dan aan situaties als jouw kind fietst tegen een auto aan maar ook je schiet de bril van iemands hoofd. Mits men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Via een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Al vanaf €2,25 tot €5,75 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €2.250.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Dankzij onze tool kun je moeiteloos Oud Annerveen AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke dekking in lijn is met jouw wensen. Misschien wel Nationale Nederlanden of Ditzo. Aan de hand daarvan kun je profiteren van een duidelijke dekking, en gunstige tarieven!Een verzekering gezien? Sluit deze direct online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Bovag afsluiten.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die bescherming biedt tegen schade die jij of een gezinslid aanricht’. Schades die met opzet worden veroorzaakt nemen ze niet in behandeling.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Alleen is het niet heel onverstandig. In de praktijk – denk aan letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) is dat risico gewoon afgedekt.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars bieden een verzekerd bedrag van €1.500.000 tot 2.600.000. Pas op voor onderverzekering. Met name bij letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie heeft als onderliggende factoren: het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het type huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De prijzen bedragen circa €2,1 t/m €5,7.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Mensen op leeftijd hebben het profijt van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Oud Annerveen afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Ben je alleen of ook een partner met kinderen? Gezinnen met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.500.000 tot €2.250.000. Een uitgebreide polis houdt wel in; een hoger maandbedrag.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar ook voor bijv. €150.

 5. Online vergelijken

  Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Oud Annerveen? Achterhaal alle verzekeraars in de regio 9655.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van juni 2024

 • Unive AVP
 • HEMA Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • ANWB Opstalverzekering

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan derden. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de kosten kunnen enorm afwijken. De polissen via OHRA kan net een paar euro duurder zijn dan een product van Nationale Nederlanden. Is dit te verklaren? Jouw maatschappij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Oud Annerveen? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hierna lees je praktische informatie.:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Betrek jouw AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Verhoog het eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. De premie daalt wel flink
 4. Jaarlijks overmaken: Maak jij de premies in 1 keer over? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Altijd vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en wees niet bang om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Voor een bedrag van €3,05 ben je al goed verzekerd. Echter, je kunt nog meer besparen. In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de verplichte woonverzekeringen. Denk onder andere aan inboedel- en opstalverzekering. Advies: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Oud Annerveen verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Pakket-voordeel
 • Een contactpersoon
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Besparen op administratiekosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Ook buiten de deur een goede dekking’

K. Bosman, Oud Annerveen (juni 2024)