Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Giessenburg

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Giessenburg? De AVP is de verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je iemand spullen beschadigd. We hebben het vaak over schades aan goederen en bijv. psychische problemen (letselschade). Voorbeelden hiervan zijn:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • je morst een glas cola over de bank van de buurman
 • jouw huisdier veroorzaakt een verkeersongeval
Je bent vrij om het af te sluiten, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Giessenburg, gemeente Giessenlanden, Zuid-Holland is al verkrijgbaar vanaf €1,95 tot €5,35. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGiessenlanden
Netnummer0184 (+31184)
Inwoners14.544
Postcodes3380
BuurtschappenKern Giessenburg, Giessenburg-West en -Zuid, Giessenburg-Oost, Verspreide huizen Giessenburg, Arkel, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos, Schelluinen
Plaatsen in de regioverzekering-wijngaarden, aansprakelijkheidsverzekering-maasdam, polis-puttershoek, verzekering-zuid-beijerland, AVP-s-gravendeel en mookhoek
aansprakelijkheidsverzekering-giessenburg

AVP vergelijken Giessenburg juli 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een van de gezinsleden vernielt iets van een ander iemand. Bijvoorbeeld gebeurtenissen als je morst frisdrank over het tapijt van iemand en tevens je veroorzaakt een auto-ongeluk. Wanneer ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Aan de hand van een eigen aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al voor €3,05 t/m €5,65 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.750.000

Snel alle polissen vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Dankzij de de vergelijker kan iedereen snel Giessenburg AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke verzekering matcht met jouw eisenpakket. Wellicht een polis van Inshared en Unive. Op die manier heb je een passende dekking, en voordelige premies! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit deze direct online af. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Zelf pakket.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schadegevallen die ontstaan door opzet zijn uitgezonderd.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Een AVP is vrijwillig. Desondanks raden verzekeringsexperts het wel aan. In enkele gevallen – juist bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Tegen een klein bedrag p/maand heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars werken met vergoedingen die beginnen bij €1.250.000 tot zo’n 3.000.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Met name bij letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De prijs heeft als onderliggende factoren: het bedrag dat je verzekerd, het type huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De prijzen vinden we terug tussen de €2,25 t/m €4,85.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere huishoudens krijgen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Giessenburg afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of misschien een partner en/of kids? Huishoudens met kids zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.750.000. Een dure dekking resulteert in een duurdere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar ook voor bijv. €150.

 5. Vergelijken en overstappen

  Vergelijk online de meest geschikte AVP’s. Selecteer een verzekeraar en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Giessenburg? Achterhaal de voordeligste assuradeurs in de regio 3380, 3381, 4209.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juli 2024

 • Centraal Beheer AVP
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Het is duidelijk: de kosten verschillen wel degelijk. Een polis via HEMA is soms net wat duurder dan die van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden. Is dit te verklaren? Iedere partij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Giessenburg? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Verderop bekijk je bruikbare informatie:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Neem jouw AVP samen met je woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Betaal per jaar: Betaal je de premie in één keer? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Altijd vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Vanaf slechts €2,5 profiteer je van een prima dekking. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij andere (woon)verzekeringen. Denk aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Tevens, de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn prima te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Giessenburg verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Alles-in-1-korting
 • Één aanspreekpunt
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Minder administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

H. Martens, Giessenburg (juli 2024)