Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering s-Gravendeel

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in s-Gravendeel? De AVP is de verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. We hebben het vaak over schade aan spullen maar ook (blijvende) schade met letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • door jouw schuld breekt iemand zijn enkel
De polis is vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in s-Gravendeel, gemeente Binnenmaas, Zuid-Holland sluit je al af voor €2,25 – €5,95. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBinnenmaas
(Regio) nummer078 (+3178)
Aantal inwoners28.771
Postcodegebied3295
WijkenHeinenoord, Mijnsheerenland, Westmaas, Maasdam, Puttershoek, ‘s-Gravendeel
Plaatsen in de regioverzekering-mookhoek, aansprakelijkheidsverzekering-strijensas, polis-klaaswaal, verzekering-mijnsheerenland, AVP-zuid-beijerland en numansdorp
aansprakelijkheidsverzekering-s-gravendeel

AVP vergelijken s-Gravendeel oktober 2023

Dingen gebeuren soms zonder reden. Jij (of een ander gezinslid) realiseert schade bij een persoon. Zoals taferelen als je morst een glas cola over een meubel van een familielid dan wel iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt. Mits jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Aan de hand van de aparte aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Al vanaf €2,8 – €5,05 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.500.000

Simpel online vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kun jij gemakkelijk s-Gravendeel AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke polis overeenkomt met jouw wensen. Denk aan aanbieder als OHRA en Ditzo. Zodoende geniet je van een duidelijke dekking, en lagere prijzen! Iets gezien? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Turien en Co pakket.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt worden niet vergoed.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Desondanks raden verzekeringsexperts het wel aan. Af en toe – voornamelijk bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor enkele tientjes per jaar is dat risico gewoon afgedekt.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars bieden jou een verzekerd bedrag van €1.300.000 tot 2.900.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. In het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De premie hangt samen met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssamenstelling, en het gekozen eigen risico. De kosten vinden we terug tussen de €3,55 tot €6,1.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Senioren profiteren van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit s-Gravendeel afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Alleenstaand of wellicht een familie met kids? Grote gezinnen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit schommelt tussen €1.250.000 tot €2.000.000. Een hoger bedrag betekent een duurdere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar je kunt het ook zetten op €100.

 5. Online vergelijken

  Vergelijk online de beschikbare AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in s-Gravendeel? Ontdek de voordeligste assuradeurs in de regio 3295.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van oktober 2023

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan personen en spullen. Je hebt het al gezien: de prijzen zijn aan verandering onderhevig. Een dekking van Verzekeruzelf.nl kan qua prijs afwijken van een AVP van Ditzo. Wat is daarvan de reden? Elke aanbieder hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in s-Gravendeel? Dit verschilt per situatie. Onderstaand tref je bruikbare informatie:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Betrek jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Bij een schadegeval betaal je een deel zelf. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Éénmalige betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Jaarlijks vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en stap indien nodig over. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Vanaf slechts €3,45 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is geen gek idee om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met andere (woon)verzekeringen. Natuurlijk de opstal- en inboedelverzekering. Tevens, de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in s-Gravendeel verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Combinatievoordeel
 • Een contactpersoon
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Een maandelijkse factuur

‘Blij met mijn polis en de premie’

L. Vink, s-Gravendeel (oktober 2023)