Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Jonkersvaart

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Jonkersvaart? De AVP is de verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen. De noodzaak van deze polis spreekt voor zich zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Het gaat om schade aan eigendommen en/of (blijvende) schade met letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw
 • je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw
 • je rijdt iemand aan met de fiets
Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Jonkersvaart, gemeente Marum, Groningen vind je al vanaf €1,95 t/m €4,3. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteMarum
(Regio) nummer0594 (+31594)
Aantal inwoners10.305
Postcodegebied9366
BuurtschappenMarum, De Wilp
Plaatsen in de omgevingverzekering-niebert, aansprakelijkheidsverzekering-nuis, polis-boerakker, verzekering-veenhuizen, AVP-tolbert en midwolde
aansprakelijkheidsverzekering-jonkersvaart

AVP vergelijken Jonkersvaart februari 2024

Dingen gebeuren soms zonder reden. Iemand binnen de familie brengt schade toe aan iets of iemand. Denk dan aan gebeurtenissen als je morst een kop koffie over de bank van een vriend en tevens je fietst tegen een geparkeerde auto aan. Indien men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Middels de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf €3,05 tot €5,6 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €3.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Middels de vergelijkingstool kan je eenvoudig Jonkersvaart AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke verzekering past bij jouw eisen. Misschien wel OHRA en Unive. Aan de hand daarvan heb je een duidelijke dekking, en gunstige tarieven!Een verzekering gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: BLG wonen polis.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt’. Schades met opzet nemen ze niet in behandeling.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Toch vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. In de praktijk – in het bijzonder bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor enkele tientjes per jaar heb jij dat risico niet meer.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars bieden jou vergoedingen die beginnen bij €1.500.000 tot 2.000.000. Pas op voor onderverzekering. Vooral in het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft te maken met het max. te verzekeren bedrag, het soort huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De tarieven vinden we terug tussen de €3,1 tot €4,45.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Senioren hebben het profijt van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Jonkersvaart afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Woon je zelfstandig of daarnaast een partner met kinderen? Grote gezinnen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit schommelt tussen €1.750.000 tot €3.000.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een hogere premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar ook voor bijv. €45.

 5. Online overstappen

  Bekijk meteen alle relevante AVP’s. Kies een polis en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Jonkersvaart? Achterhaal de beste aanbieders voor de regio 9366.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van februari 2024

 • Inshared AVP
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade aan personen en spullen. Je hebt het al gezien: de kosten wijken sterk van elkaar af. Een verzekering van Inshared kan soms fors duurder zijn dan een AVP van FBTO. Wat is daarvan de reden? Elke partij biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Jonkersvaart? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hieronder vind je praktische informatie.:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Betrek jouw AVP samen met je woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Éénmalige betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dat mag elk jaar opnieuw!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Vanaf slechts €2,8 ben je al goed verzekerd. Wellicht kan het nog voordeliger. In de basis is het raden we aan om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de noodzakelijke woonverzekeringen. Denk onder andere aan inboedel- en opstalverzekering. Tevens, de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Jonkersvaart verzekeren.

5 voordelen van een woonverzekering

 • Pakketpolis-voordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

Mevr. Verhoeven, Jonkersvaart (februari 2024)