Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Etten-Leur

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Etten-Leur? Omschrijving AVP: de verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. Dit is nodig op het moment dat jij schade bij iemand anders aanricht. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan spullen en/of lichamelijke verwondingen (letselschade). Voorbeelden hiervan zijn:

 • je morst een glas drinken over een meubel van iemand
 • je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw
 • iemand breekt een enkel door jouw toedoen
Het is niet bij wet verplicht, maar het is wel aan te raden. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Etten-Leur, gemeente Etten-Leur, Noord-Brabant is er al vanaf €2,4 tot €5,3. Zo ben je al verzekerd tot €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteEtten-Leur
Netnummer076 (+3176)
Bewoners42832
Postcodes4870
BuurtschappenEtten-Leur Midden woongebied, Etten-Leur Midden, Bedrijventerrein Vosdonk, Etten-Leur landelijk gebied, Etten-Leur Noord woongebied, Etten-Leur Noord bedrijventerrein, Etten-Leur Noord verspreide huizen, Etten-Leur Zuid woongebied, Etten-Leur Zuid bedrijventerrein, Etten-Leur Zuid bedrijventerrein Trivium, Etten-Leur Zuid verspreide huizen
Plaatsen in de regioverzekering-Ermelo, aansprakelijkheidsverzekering-Epe, polis-Enschede, verzekeringspakket-Enkhuizen, Emmen en verzekeraar-Elburg
aansprakelijkheidsverzekering-etten-leur

AVP vergelijken Etten-Leur augustus 2022

Er kan altijd wel iets misgaan. Jij (of een ander gezinslid) vernielt iets van een ander iemand. Bijvoorbeeld gebeurtenissen als je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend en je bent betrokken bij een auto-ongeluk. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Door een unieke aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Al vanaf €2,25 t/m €5,55 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 1.000.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Door gebruik te maken van de AVP-vergelijker kun je moeiteloos Etten-Leur AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke verzekering matcht met jouw voorwaarden. Wellicht een polis van Aegon en Ditzo. Op die manier geniet je van een betrouwbare dekking, en gunstige tarieven!Een polis gevonden? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: SNS inboedelverzekering.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades met opzet zijn uitgezonderd.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Een AVP is vrijwillig. Toch raden verzekeringsexperts het wel aan. Wellicht – denk aan letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor relatief lage maandbedragen heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars gaan uit van vergoedingen die beginnen bij €1.500.000 tot zo’n 3.000.000. Waak voor een te lage verzekering. In het geval van letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het maandtarief wordt bepaald door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het soort huishouden, en het gekozen eigen risico. De kosten bedragen circa €2,35 t/m €4,75.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Mensen op leeftijd hebben de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Etten-Leur afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of daarnaast een partner met kinderen? Huishoudens met kids krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit bedraagt ongeveer €1.500.000 tot €3.000.000. Een hoog bedrag zorgt voor een duurdere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, of een bedrag van rond de €150.

 5. Online overstappen

  Vervolgens bekijk je de beschikbare AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Etten-Leur? Vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 4870, 4871, 4872, 4873, 4874, 4875, 4876, 4877, 4878, 4879.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van augustus 2022

 • ABN-AMRO AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Je hebt het al gezien: de tarieven variëren enorm. De verzekeringen van Verzekeruzelf.nl kan qua prijs afwijken van de polis van ABN-AMRO. Is hiervoor een verklaren? Iedere partij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Etten-Leur? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Onderstaand tref je praktische informatie.:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Sluit je AVP af samen met je woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je maandbedrag wordt lager
 4. Betaal per jaar: Probeer de premie in één keer te voldoen. Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Altijd vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Een AVP is erg goedkoop. Al vanaf €3,95 ben je al goed verzekerd. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met de noodzakelijke woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Tip: auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Etten-Leur verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatievoordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Grip op de kosten

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

J. van de Berg, Etten-Leur (augustus 2022)