Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Zoetermeer

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Zoetermeer? Omschrijving AVP: de verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. Dit heb jij nodig als jij privé eigendommen van mensen ruïneert. Dit heeft bijv. betrekking op schades aan producten en bijv. schade aan personen (letselschade). Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw
 • je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid
 • door jouw schuld breekt iemand zijn been
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is wel aan te raden. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Zoetermeer, gemeente Zoetermeer, Zuid-Holland is al verkrijgbaar vanaf €3,75 – €4,95. Zo ben je al verzekerd tot €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZoetermeer
(Net) nummer079 (+3179)
Bewoners124107
Postcodegebieden2381
BuurtschappenCentrum, Meerzicht, Buytenwegh de Leyens, Seghwaert, Noordhove, Rokkeveen, Oosterheem, Industriegebied, Buitengebied
Naburige plaatsenverzekering-Zevenaar, aansprakelijkheidsverzekering-Zeist, polis-Zeewolde, verzekeringspakket-Zederik, Zandvoort en verzekeraar-Zaltbommel
aansprakelijkheidsverzekering-zoetermeer

AVP vergelijken Zoetermeer augustus 2022

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand binnen de familie beschadigt iets bij een ander. Zoals toestanden als je morst een glas cola over de bank van een familielid en tevens je bent betrokken bij een auto-ongeluk. Op het moment dat blijkt dat jij aansprakelijk bent, dan kan dit flink in de papieren lopen. Dankzij een eigen aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf slechts €3,05 tot €5,65 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €1.750.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Aan de hand van de vergelijkingstool kan men direct Zoetermeer AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welk product rijmt met jouw wensen. Misschien wel OHRA en Ditzo. Aan de hand daarvan geniet je van een goede dekking, en voordelige premies! Een verzekering gezien? Sluit deze direct online af. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Nederlanden van Nu polis.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen’. Schades die expres wordt veroorzaakt zijn uitgezonderd.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Alleen is het niet heel onverstandig. Bij toeval – vooral bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor relatief lage maandbedragen heb jij dat risico niet meer.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars werken met een maximale uitkering van €1.250.000 tot 2.600.000. Waak voor een te lage verzekering. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief hangt samen met het verzekerde bedrag, het soort huishouden, en het gekozen eigen risico. De onkosten fluctueren tussen de €2,3 t/m €5,9.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Oudere huishoudens profiteren van een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Zoetermeer afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of daarnaast een partner en/of kids? Families met kinderen zijn duurder uit.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.250.000. Een dure dekking resulteert in een minder aantrekkelijke premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €100.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Hierna tref je alle beschikbare AVP’s. Klik op jouw voorkeur en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Zoetermeer? Ontdek alle verzekeraars in de regio 2381, 2700, 2701, 2702, 2711, 2712, 2713, 2715, 2716, 2717, 2718, 2719, 2721, 2722, 2723, 2724, 2725, 2726, 2727, 2728, 2729.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • Inshared Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Lancyr Woonverzekering

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Zoals je hierboven kunt zien: de prijzen zijn aan verandering onderhevig. De polissen via Verzekeruzelf.nl kan soms fors duurder zijn dan een product van FBTO. Is dit te verklaren? Iedere assuradeur heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Zoetermeer? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Onderstaand tref je handige bespaartips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Betrek jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Betaal per jaar: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Jaarlijks vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en wees niet bang om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is in de regel niet duur. Vanaf slechts €3.00 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met andere (woon)verzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Advies: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Zoetermeer verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Alles-in-1-korting
 • Overzichtelijk
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • 1 account en minder administratieve rompslomp
 • Een maandelijkse factuur

‘Ik zocht de goedkoopste aanbieder, dat is gelukt’

R. van de Velde, Zoetermeer (augustus 2022)