Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Terneuzen

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Terneuzen? Een AVP is een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. Dit is nodig op het moment dat jij privé eigendommen van mensen ruïneert. We hebben het vaak over schade aan elektronica of geestelijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman
 • je morst wijn over het tapijt van een familielid
 • je bent betrokken bij een auto-ongeluk
Het is niet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Terneuzen, gemeente Terneuzen, Zeeland is er al vanaf €2,45 tot €4,15. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteTerneuzen
(Regio) nummer0115 (+31115)
Inwoners54657
Postcodegebieden4530
BuurtschappenTerneuzen Centrum, Terneuzen West, Terneuzen Zuid, Terneuzen Noord, Terneuzen Oost, Buitengebied Terneuzen, Kern Axel, Buitengebied Axel, Kern Biervliet, Buitengebied Biervliet, Kern Hoek, Buitengebied Hoek, Kern Koewacht, Buitengebied Koewacht, Kern Overslag, Buitengebied Overslag, Kern Philippine, Buitengebied Philippine, Kern Sas van Gent, Buitengebied Sas van Gent, Kern Sluiskil, Buitengebied Sluiskil, Kern Spui, Buitengebied Spui, Kern Westdorpe, Buitengebied Westdorpe, Kern Zaamslag, Buitengebied Zaamslag, Kern Zuiddorpe, Buitengebied Zuiddorpe
Plaatsen in de regioverzekering-Ten Boer, aansprakelijkheidsverzekering-Súdwest-Fryslân, polis-Strijen, verzekeringspakket-Stichtse Vecht, Stein en verzekeraar-Steenwijkerland
aansprakelijkheidsverzekering-terneuzen

AVP vergelijken Terneuzen juli 2022

Het kan iedereen overkomen. Iemand binnen de familie vernielt iets van een ander iemand. Denk dan aan taferelen als je morst bier over het tapijt van een vriend of je veroorzaakt lichamelijk letsel bij een ander. Indien men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Dankzij een speciale aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al voor €3,3 t/m €5,65 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.500.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Via de AVP-vergelijker kan men direct Terneuzen AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welk product past bij jouw ideaalplaatje. Denk aan aanbieder als OHRA of Ditzo. Aan de hand daarvan profiteer je van een transparante dekking, en gunstige tarieven!Iets interessants op het spoor gekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: De Goudse pakket.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen’. Schadegevallen die ontstaan door opzet vallen niet binnen de dekking.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Een AVP is vrijwillig. Desondanks vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Mogelijk – vooral bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) ben je hiervoor verzekerd.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars bieden jou een maximale uitkering van €1.250.000 tot circa 2.400.000. Pas op voor onderverzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

Het tarief hangt samen met het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het soort huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De prijzen vinden we terug tussen de €3,85 – €4,3.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Senioren krijgen een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Terneuzen afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of ook een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen betalen meer premie.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.000.000 tot €2.250.000. Een maximale uitkering zorgt voor een duurdere premie.

 4. Bepaal eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar ook voor bijv. €100.

 5. Kies een verzekeraar

  Vervolgens bekijk je alle relevante AVP’s. Neem een van de polissen en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Terneuzen? Bekijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 4530, 4531, 4532, 4533, 4535, 4536, 4537, 4538.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juli 2022

 • Centraal Beheer AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verklein jij het eigen risico op schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Je hebt het al gezien: de tarieven verschillen wel degelijk. Een polis via Inshared kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een AVP van Unive. Hoe ontstaan deze verschillen? Zo’n assuradeur biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Terneuzen? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hierna lees je praktische informatie.:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Betrek jouw AVP bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Neem een eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Jaarlijks vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en stap indien nodig over. Je mag elk jaar overstappen!

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Een AVP is erg goedkoop. Vanaf slechts €3,5 heb je een prima polis. Maar het kan goedkoper! In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan verdere woonverzekeringen. Voorbeelden zijn inboedel- en opstalverzekering. Daarnaast de rechtsbijstand-, auto en reisverzekering zijn prima te combineren. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Terneuzen verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Woonpakket-aanbieding
 • Overzichtelijk
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Besparen op administratiekosten
 • Een maandelijkse factuur

‘Bij schade weet ik wat ik moet doen’

C. Martens, Terneuzen (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente