Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Terschelling

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Terschelling? Definitie AVP: een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt. Dit is nodig op het moment dat jij privé eigendommen van mensen ruïneert. We hebben het vaak over schades aan producten en/of lichamelijk letsel. Je kunt denken aan situaties als:

 • je morst een glas cola over de bank van een familielid
 • je morst een glas cola over het tapijt van de buurman
 • je knalt met je fiets op een stilstaande auto
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is wel aan te raden. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Terschelling, gemeente Terschelling, Friesland is er al vanaf €2,75 – €4,65. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteTerschelling
(Regio) nummer0562 (+31562)
Aantal inwoners4870
Postcodes8880
BuurtschappenWest-Terschelling, Midsland, Formerum, Lies, Hoorn, Oosterend
Plaatsen in de omgevingverzekering-Terneuzen, aansprakelijkheidsverzekering-Ten Boer, polis-Súdwest-Fryslân, verzekeringspakket-Strijen, Stichtse Vecht en verzekeraar-Stein
aansprakelijkheidsverzekering-terschelling

AVP vergelijken Terschelling mei 2023

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin brengt schade toe aan iets of iemand. Onder andere situaties als jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw en tevens iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt. Indien jij wettelijk aansprakelijk bent, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Binnen de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Al vanaf €2,1 t/m €4,3 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 2.250.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Door gebruik te maken van de AVP-vergelijker kun jij gemakkelijk Terschelling AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke verzekering past bij jouw wensen. Wellicht een polis van OHRA of Ditzo. Zodoende geniet je van een betrouwbare dekking, en gunstige tarieven!Een polis gevonden? Sluit deze direct online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Polis Direct dekking.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die expres wordt veroorzaakt zijn uitgezonderd.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Toch vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. Wellicht – vooral bij letselschade – kan de schade in de papieren lopen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) heb jij dat risico niet meer.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars bieden een maximale uitkering van €1.000.000 tot zo’n 2.000.000. Waak voor een te lage verzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief hangt samen met het bedrag dat je verzekerd, het soort huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De onkosten schommelen tussen de €2,95 tot €5,00.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere huishoudens krijgen een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Terschelling afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Woon je zelfstandig of daarnaast een partner met kinderen? Gezinnen met kinderen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.500.000 tot €2.750.000. Een hoog bedrag betekent een hoger maandbedrag.

 4. Specificeer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar je kunt het ook zetten op €200.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Je ziet nu de beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Terschelling? Achterhaal de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 8880, 8881.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van mei 2023

 • Aegon AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • Unive Aansprakelijkheidsverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de premies wijken sterk van elkaar af. De modules van Centraal Beheer kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een AVP van Ditzo. Hoe ontstaan deze verschillen? Jouw verzekeringsmaatschappij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Terschelling? Dit verschilt per situatie. Hieronder vind je bruikbare informatie:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Sluit je AVP af in een deal met woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Jaarlijks overmaken: Betaal je de premie in één keer? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Blijf vergelijken, en regel je opstap direct online. Dit kan flink besparen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Vanaf slechts €3,25 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het is doorgaans slim om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij overige woonverzekeringen. Denk onder andere aan de opstal en inboedel. Maar ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering kan je bij elkaar samenvoegen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Terschelling verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatie-deal
 • Een contactpersoon
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Voldoende keuze en duidelijke uitleg’

H. de Ruiter, Terschelling (mei 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente