Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Stadskanaal

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Stadskanaal? De AVP is de verzekering die dekking biedt als je een schadevergoeding zou moeten betalen. Dit heb jij nodig als jij privé eigendommen van mensen ruïneert. In de regel heb je het dan over schades aan goederen en geestelijk letsel. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je gooit rode wijn over de bank van een familielid
 • je morst bier over de bank van de buurman
 • iemand breekt zijn pols door jouw schuld
Het is niet verplicht, maar het is geen overbodige luxe. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Stadskanaal, gemeente Stadskanaal, Groningen vind je al vanaf €3,3 t/m €5,6. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteStadskanaal
(Regio) nummer0599 (+31599)
Inwoners32621
Postcodegebied9500
BuurtenStadskanaal, Musselkanaal, Onstwedde, Mussel, Alteveer
Plaatsen in de omgevingverzekering-Son en Breugel, aansprakelijkheidsverzekering-Someren, polis-Soest, verzekeringspakket-Smallingerland, Sluis en verzekeraar-Sliedrecht
aansprakelijkheidsverzekering-stadskanaal

AVP vergelijken Stadskanaal mei 2024

Het kan iedereen overkomen. Een van de gezinsleden vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn toestanden als je gooit bier over de bank van een vriend dan wel je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets. Op het moment dat blijkt dat jij aansprakelijk bent, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Door de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al vanaf €3,55 tot €6,15 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €1.000.000

Simpel online vergelijken?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Middels onze tool kan iedereen snel Stadskanaal AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke polis overeenkomt met jouw eisenpakket. Denk aan aanbieder als Inshared of ABN-AMRO. Aan de hand daarvan heb je een passende dekking, en lagere prijzen! Een verzekering gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Generali polis.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen’. Schades die met opzet worden veroorzaakt worden niet vergoed.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Toch raden verzekeringsexperts het wel aan. Zo nu en dan – in het bijzonder bij letselschade – kan de schade flink oplopen. Voor slechts een paar euro per maand heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars hanteren een maximale uitkering van €1.300.000 tot circa 2.400.000. Waak voor een te lage verzekering. Bij complexe vormen van letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Wat kost een AVP verzekering?

De premie heeft als onderliggende factoren: het totaalbedrag, de gezinssituatie, en de eigen bijdrage. De tarieven bedragen circa €2,2 t/m €5,05.

Benodigde tijd: 3 minuten

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Senioren hebben de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Stadskanaal afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of daarnaast een partner met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.000.000 tot €2.750.000. Een uitgebreide polis houdt wel in; een hogere prijs.

 4. Bepaal eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, of kies voor een bijdrage van €200.

 5. Kies een verzekeraar

  Hierna tref je de meest geschikte AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Stadskanaal? Vergelijk alle verzekeraars in de regio 9500, 9501, 9502, 9503.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van mei 2024

 • OHRA AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Inboedelverzekering

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jouw aansprakelijkheid schade aan spullen van een derde. Het is duidelijk: de premies wijken sterk van elkaar af. Een verzekering van Centraal Beheer kan soms fors duurder zijn dan een product van Nationale Nederlanden. Is dit te verklaren? Iedere partij bepaalt zijn eigen polisvoorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Stadskanaal? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wel hebben we nuttige adviezen:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Combineer de AVP in een deal met woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Betaal per jaar: Kun jij direct alle premie betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Zorg dat jouw aansprakelijkheidsverzekering betaalbaar blijft. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en wees niet bang om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Met een premie van €4,00 profiteer je van een prima dekking. Wellicht kan het nog voordeliger. Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan verdere woonverzekeringen. Natuurlijk de opstalverzekering en inboedelverzekering. Tip: auto-, rechtsbijstand en reisverzekering vallen daar vaak ook binnen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Stadskanaal verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Woonpakket-aanbieding
 • Een contactpersoon
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Zonder adviseur toch snel via internet een AVP gevonden’

Mevr. Prins, Stadskanaal (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente