Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Tull en ’t Waal

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Tull en ’t Waal? De AVP is de verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid. Dit is nodig op het moment dat per ongeluk iets stuk maakt van iemand. We hebben het vaak over schades aan goederen en/of letselschade. Je kunt denken aan situaties als:

 • je gooit bier over de bank van de buurman
 • een kunstwerk laten vallen
 • je rijdt iemand aan met de fiets
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Tull en ’t Waal, gemeente Houten, Utrecht wordt al aangeboden vanaf €3,35 tot €5,95. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteHouten
Netnummer030 (+3130)
Bewoners48.765
Postcodegebieden3999
WijkenHouten Noord-West, Houten Noord-Oost, Houten Zuid-West, Houten Zuid-Oost, Houten Buitengebied, ’t Goy, ’t Goy Buitengebied, Tull en ’t waal, Tull en ’t Waal Buitengebied, Schalkwijk, Schalkwijk Buitengebied
Naburige plaatsenverzekering-schalkwijk, aansprakelijkheidsverzekering-t-goy, polis-ossenwaard, verzekering-amerongen, AVP-werkhoven en odijk
aansprakelijkheidsverzekering-tull-en-t-waal

AVP vergelijken Tull en ’t Waal december 2023

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin beschadigt iets bij een ander. Voorbeelden zijn situaties als de hond maakt krassen op de auto van iemand anders en tevens jouw hond bijt iemand op straat. Wanneer men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Dankzij een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Vanaf slechts €2,5 tot €4,15 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 2.500.000

Snel alle polissen vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Met behulp van de vergelijkingstool kan iedereen snel Tull en ’t Waal AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke dekking overeenkomt met jouw eisenpakket. Denk aan aanbieder als FBTO en Ditzo. Op die manier profiteer je van een duidelijke dekking, maar ook een scherpe prijs. Iets gezien? Online kan je snel een polis afsluiten. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Polis Direct inboedelverzekering.

Details betreffende de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering dekt schade die (per ongeluk) door jou of een gezinslid wordt veroorzaakt’. Schades met opzet worden niet vergoed.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Desondanks het is wel sterk aan te raden. In enkele gevallen – vooral bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor enkele tientjes per jaar heb jij dat risico niet meer.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

De meeste verzekeraars gaan uit van een verzekerd bedrag van €1.500.000 tot 3.000.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De prijs hangt samen met het bedrag dat je verzekerd, de gezinsgrootte, en het gekozen eigen risico. De prijzen bedragen circa €2,00 t/m €5,75.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Bejaarden hebben het profijt van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Tull en ’t Waal afsluiten.

 2. Kies gezinssamenstelling

  Een kleine gezin of ook een gezin inclusief kinderen? Grote gezinnen zijn duurder uit.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €3.000.000. Een dure dekking resulteert in een hoger maandbedrag.

 4. Kies eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of een bedrag van rond de €200.

 5. Online overstappen

  Je ziet nu de beschikbare AVP’s. Kies een polis en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Tull en ’t Waal? Achterhaal de beste aanbieders voor de regio 3999.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van december 2023 (pakketten)

 • HEMA AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Reaal Opstal (adviseur)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verklein jij het eigen risico op schade die jij (zonder opzet) veroorzaakt bij anderen. Je hebt het al gezien: de kosten verschillen wel degelijk. De dekkingen van Inshared is soms net wat duurder dan die van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden. Hoe is dat mogelijk? Jouw aanbieder hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Tull en ’t Waal? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Verderop bekijk je bruikbare informatie:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Betrek jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Betaal je de premie in één keer? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Elk jaar vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en regel je opstap direct online. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Een AVP is in de regel niet duur. Al vanaf €3.00 profiteer je van een prima dekking. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met overige woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Advies: reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand vallen daar vaak ook binnen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Tull en ’t Waal verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Extra voordeel
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • 1 duidelijke factuur

‘Ruim aanbod, handige keuzefilters’

V. de Ruiter, Tull en ’t Waal (december 2023)