Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Oldenzaal

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Oldenzaal? Deze AVP is een verzekering die je beschermt tegen de aansprakelijkheid. Dit is nodig op het moment dat per ongeluk iets stuk maakt van iemand. We hebben het vaak over schade aan elektronica en bijv. (blijvende) schade met letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • je gooit wijn over de bank van de buurvrouw
 • een gebroken arm door jouw schuld
Het is niet bij wet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Oldenzaal, gemeente Oldenzaal, Overijssel is er al vanaf €3,35 – €5,85. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteOldenzaal
Netnummer074 (+3174)
Bewoners32110
Postcodegebieden7570
BuurtenBinnenstad, Het Inslag-De Kleies, Glinde-Hooiland, De Meijbree, Haerbroek-Scholtenhoek, Zuid-Berghuizen, Hanzepoort, Eekte-Hazewinkel, Jufferbeek, Het Hulsbeek, De Thij, De Graven Es, De Essen, Bekspring
Plaatsen in de buurtverzekering-Oldebroek, aansprakelijkheidsverzekering-Oldambt, polis-Oisterwijk, verzekeringspakket-Oirschot, Oegstgeest en verzekeraar-Nuth
aansprakelijkheidsverzekering-oldenzaal

AVP vergelijken Oldenzaal oktober 2023

Een foutje is snel gemaakt. Jij (of een ander gezinslid) maakt iets kapot bij iemand anders. Zoals omstandigheden als een vaas laten vallen of een ongeluk met motor of auto door jouw schuld. In het geval dat jij wettelijk aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Middels een unieke aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Al vanaf €3,85 t/m €5,8 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.500.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Via de de vergelijker kun je moeiteloos Oldenzaal AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welke module rijmt met jouw eisenpakket. Misschien wel Inshared of ABN-AMRO. Daardoor profiteer je van een goede dekking, en een lage premie! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit deze direct online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Bovag dekking.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die schade vergoed die door jezelf veroorzaakt wordt’. Schades die expres wordt veroorzaakt nemen ze niet in behandeling.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Desondanks vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. In enkele gevallen – in het bijzonder bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor relatief lage maandbedragen heb jij dat risico niet meer.

Hoe hoog bedraagt het max. verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars hanteren een verzekerd bedrag van €1.300.000 tot circa 2.250.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Bij complexe vormen van letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

Het tarief wordt bepaald door het bedrag dat je verzekerd, de gezinsgrootte, en de eigen bijdrage. De kosten bedragen circa €3,5 – €4,8.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Selecteer je geboortedatum

  Oudere huishoudens betalen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Oldenzaal afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Alleenstaand of ook een partner met kinderen? Gezinnen met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.000.000 tot €2.750.000. Een uitgebreide polis houdt wel in; een minder aantrekkelijke premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, of een bedrag van rond de €200.

 5. Online overstappen

  Bekijk meteen de beschikbare AVP’s. Neem een van de polissen en stap online over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Oldenzaal? Vind en vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 7570, 7571, 7572, 7573, 7574, 7575, 7576, 7577.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van oktober 2023

 • FBTO AVP
 • HEMA Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • Aegon Inboedel Basis
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben jij en je gezin verzekerd tegen schade aan personen en spullen. Het is duidelijk: de premies verschillen wel degelijk. De dekkingen van HEMA kan net een paar euro duurder zijn dan een AVP van Ditzo. Is dit te verklaren? De aanbieder biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Oldenzaal? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Hieronder vind je een aantal concrete tips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Kies een eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Jaarlijks overmaken: Betaal je de premie in één keer? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Blijf vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk met regelmaat de prijzen, en wees niet bang om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De AVP is een relatief goedkope verzekering. Met een premie van €2,2 ben je al goed verzekerd. Echter, je kunt nog meer besparen. Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de noodzakelijke woonverzekeringen. Natuurlijk de de opstal en inboedel. Daarnaast de reis-, auto en rechtsbijstandverzekering kan je hier vaak aan toevoegen. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Oldenzaal verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakketvoordeel
 • Een contactpersoon
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Overzichtelijke vergelijker met eerlijke transparante prijzen’

Q. van der Linden, Oldenzaal (oktober 2023)