Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Oirschot

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Oirschot? Definitie AVP: een verzekering die de verzekerde beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. De dekking is noodzakelijk zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Je moet dan denken aan schades aan producten en letselschade als fysieke of psychische schade. Voorbeelden hiervan zijn:

 • je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid
 • een iphone laten vallen
 • je veroorzaakt een gebroken enkel
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Oirschot, gemeente Oirschot, Noord-Brabant is al verkrijgbaar vanaf €2,25 tot €5,7. Zo ben je al verzekerd tot €1.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteOirschot
(Regio) nummer0499 (+31499)
Aantal inwoners18199
Postcodegebied5688
BuurtenOirschot, Spoordonk, Middelbeers en Westelbeers, Oostelbeers
Plaatsen in de omgevingverzekering-Oegstgeest, aansprakelijkheidsverzekering-Nuth, polis-Nunspeet, verzekeringspakket-Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Noordwijkerhout en verzekeraar-Noordwijk
aansprakelijkheidsverzekering-oirschot

AVP vergelijken Oirschot augustus 2022

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand binnen de familie realiseert schade bij een persoon. Bijvoorbeeld taferelen als je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw maar ook iemand moet uitwijken omdat jouw kind plots oversteekt. Wanneer ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Binnen een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering is dat gedeelte afgedekt. Startend vanaf €3,1 tot €5,05 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €2.750.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Met behulp van de verzekeringsvergelijker kun je moeiteloos Oirschot AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke verzekering in lijn is met jouw voorwaarden. Je kunt denken aan verzekeraars als Aegon en ABN-AMRO. Daardoor kun je profiteren van een betrouwbare dekking, en gunstige tarieven!Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: De Goudse augustus 2022.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen’. Schades die expres wordt veroorzaakt vallen niet binnen de dekking.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Toch is het niet heel onverstandig. Af en toe – voornamelijk bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Tegen een klein bedrag p/maand ben je hiervoor verzekerd.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars gaan uit van uitkeringen van €1.500.000 – 2.700.000. Pas op voor onderverzekering. Vooral in het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie wordt bepaald door het max. te verzekeren bedrag, het type huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De prijzen schommelen tussen de €3,15 – €6,1.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Oudere mensen hebben de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Oirschot afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Woon je zelfstandig of daarnaast een gezin met kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit schommelt tussen €1.750.000 tot €2.750.000. Een hoger bedrag houdt wel in; een hogere prijs.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor €0,of een bedrag van rond de €150.

 5. Online overstappen

  Vergelijk online de beschikbare AVP’s. Klik op jouw voorkeur en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Oirschot? Achterhaal alle verzekeraars in de regio 5688, 5689.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van augustus 2022

 • ABN-AMRO AVP
 • Unive Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GGP (adviseur)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade aan spullen van een derde. Zoals je hierboven kunt zien: de prijzen kunnen enorm afwijken. De dekkingen van HEMA kan soms fors duurder zijn dan een verzekering van Unive. Hoe ontstaan deze verschillen? De verzekeringsmaatschappij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Oirschot? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hierna lees je handige bespaartips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Betrek jouw AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Neem een eigen risico. Je betaalt bij schade een stukje zelf. Echter, het maandtarief is gunstiger
 4. Factureer jaarlijks: Maak jij de premies in 1 keer over? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Beginnend bij €3,65 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Wellicht kan het nog voordeliger. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de verplichte woonverzekeringen. Natuurlijk de de opstal en inboedel. Tip: rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn prima te combineren. Hiermee kun je extra pakketkorting verkrijgen. Wacht niet langer en ga jouw aansprakelijkheid in Oirschot verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Combinatie-deal
 • 1 aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Besparen op polis- en administratiekosten
 • Één maandelijkse nota

‘Doet wat het moet doen, prima vergelijker’

M. Verbeek, Oirschot (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente