Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Oisterwijk

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Oisterwijk? De AVP is de verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen. Dit heb jij nodig als per ongeluk iets stuk maakt van iemand. Het gaat om schade aan eigendommen en lichamelijke verwondingen (letselschade). Voorbeelden hiervan zijn:

 • je gooit rode wijn over de bank van een familielid
 • de hond maakt iets kapot
 • iemand breekt zijn pols door jouw schuld
Het is niet bij wet verplicht, echter is het wel heel verstandig. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Oisterwijk, gemeente Oisterwijk, Noord-Brabant wordt al aangeboden vanaf €2,25 tot €5,6. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteOisterwijk
(Net) nummer013 (+3113)
Aantal inwoners25835
Postcodes5060
WijkenVerspr.h. westen en noorden Moerg., Pannenschuur, Heukelom, Buitengebied (Zuid), Omgeving Vinkenberg / Heuvelstraat, Omgeving George Perklaan, Centrum Moergestel, ’t Westend / ’t Seuverick, Bunders / Levenskerk, Buitengebied Kerkhoven, Aterhoef / Klompven, Omgeving Industrieterrein, Centrum Oisterwijk, Verspr.h. oosten en zuiden Moerg., Omgeving Broekzijde
Plaatsen in de omgevingverzekering-Oirschot, aansprakelijkheidsverzekering-Oegstgeest, polis-Nuth, verzekeringspakket-Nunspeet, Nuenen, Gerwen en Nederwetten en verzekeraar-Noordwijkerhout
aansprakelijkheidsverzekering-oisterwijk

AVP vergelijken Oisterwijk augustus 2022

Het kan iedereen overkomen. Een gezinslid of bewoner beschadigt iets bij een ander. Denk dan aan gebeurtenissen als jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw en tevens je schiet de bril van iemands hoofd. In het geval dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Via een eigen aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Vanaf slechts €3,2 t/m €6,05 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.500.000

Simpel online vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Met behulp van de de vergelijker kan men direct Oisterwijk AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke dekking overeenkomt met jouw eisenpakket. Wellicht een polis van Inshared of Centraal Beheer. Op die manier heb je een passende dekking, en een lage premie! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Delta Lloyd augustus 2022.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt worden niet vergoed.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Desondanks raden verzekeringsexperts het wel aan. Zo nu en dan – juist bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor relatief lage maandbedragen ben je hiervoor verzekerd.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Legio verzekeraars hanteren bedragen die variëren van €1.400.000 tot zo’n 2.700.000. Waak voor een te lage verzekering. Met name bij letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost een AVP verzekering?

Het maandtarief wordt bepaald door het bedrag dat je verzekerd, het soort huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De prijzen liggen tussen de €2,9 t/m €6,00.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Oudere mensen betalen de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Oisterwijk afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Woon je zelfstandig of wellicht een partner en/of kids? Een gezin met bijv. 2 kinderen krijgen te maken met hogere tarieven.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit varieert van €1.750.000 tot €2.000.000. Een maximale uitkering zorgt voor een minder aantrekkelijke premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, of kies voor een bijdrage van €100.

 5. Kies een verzekeraar

  Vervolgens bekijk je alle beschikbare AVP’s. Klik op de gewenste verzekeraar en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Oisterwijk? Ontdek de beste of goedkoopste polissen in de regio 5060, 5061, 5062, 5063.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022 (pakketten)

 • Unive AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je je voor kosten van schade (per ongeluk) aanricht bij anderen. Het is duidelijk: de prijzen verschillen wel degelijk. Een polis via Klaverblad is soms net wat duurder dan die van bijvoorbeeld FBTO. Hoe ontstaan deze verschillen? Jouw partij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Oisterwijk? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hieronder vind je nuttige adviezen:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Sluit je AVP af binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Kies een eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. De premie daalt wel flink
 4. Jaarlijks overmaken: Kun jij direct alle premie betalen? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Elk jaar vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en kijk of het loont om over te stappen. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Met een premie van €3,15 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Wellicht kan het nog voordeliger. Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te bundelen met verdere woonverzekeringen. Denk aan de inboedelverzekering en opstalverzekering. Daarnaast de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Oisterwijk verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakketvoordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Minder administratiekosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Snel en eenvoudig een verzekeraar gevonden’

O. Jacobs, Oisterwijk (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente