Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Vlissingen

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Vlissingen? Definitie AVP: een verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. Hij komt van pas als jij privé eigendommen van mensen ruïneert. We hebben het vaak over schades aan producten en/of lichamelijke verwondingen (letselschade). Om je direct een idee te geven:

 • je gooit frisdrank over een meubel van de buurman
 • je stoot iemands macbook van tafel
 • je rijdt iemand aan met de fiets
Het is niet bij wet verplicht, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Vlissingen, gemeente Vlissingen, Zeeland is er al vanaf €2,7 – €5,7. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €2.250.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteVlissingen
Regionummer0118 (+31118)
Inwoners44451
Postcodegebied4380
BuurtschappenBinnenstad, Middengebied, Paauwenburg – Westduin, Lammerenburg, Oost-Souburg, Ritthem e.o., Binnen- en Buitenhavens, Sloegebied
Plaatsen in de buurtverzekering-Vlieland, aansprakelijkheidsverzekering-Vlaardingen, polis-Vianen, verzekeringspakket-Venray, Venlo en verzekeraar-Velsen
aansprakelijkheidsverzekering-vlissingen

AVP vergelijken Vlissingen augustus 2022

Er kan altijd wel iets misgaan. Iemand binnen de familie beschadigt iets bij een ander. Zoals toestanden als je morst een glas cola over een meubel van een familielid en je veroorzaakt een gebroken been. Op het moment dat blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Binnen een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Vanaf slechts €2,05 t/m €4,4 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.250.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Middels de vergelijkingstool kan men direct Vlissingen AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke verzekering past bij jouw ideaalplaatje. Denk aan aanbieder als Klaverblad of Ditzo. Zodoende ontvang je een duidelijke dekking, en voordelige premies! Een polis gevonden? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: EAG Assuradeuren pakket.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen’. Schades die expres wordt veroorzaakt vallen niet binnen de dekking.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Desondanks meer dan 95% van de mensen heeft er een. Af en toe – voornamelijk bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor slechts een paar euro per maand ben je hiervoor verzekerd.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

De grote verzekeraars bieden jou uitkeringen van €1.300.000 – 2.600.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. In het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De prijs hangt samen met het totaalbedrag, het type huishouden, en de hoogte van de eigen risico’s. De premies schommelen tussen de €1,95 – €4,95.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Geef je leeftijd op

  Senioren hebben het profijt van de voordeligste tarieven betreft een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Vlissingen afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Ben je alleen of misschien een familie met kids? Gezinnen met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit varieert van €1.000.000 tot €2.250.000. Een hoger bedrag betekent een hoger maandbedrag.

 4. Kies eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, echter onder andere ook €200.

 5. Vergelijken en overstappen

  Je ziet nu alle relevante AVP’s. Selecteer een verzekeraar en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe hoog bedraagt de premie van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Vlissingen? Vind en vergelijk de voordeligste assuradeurs in de regio 4380, 4381, 4382, 4383, 4384, 4385, 4386, 4387.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van augustus 2022

 • Aegon AVP
 • Centraal Beheer Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Zoals je hierboven kunt zien: de onkosten kunnen enorm afwijken. De modules van Inshared kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan een verzekering van ABN-AMRO. Is hiervoor een verklaren? Elke assuradeur werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Vlissingen? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hierna lees je nuttige adviezen:

 1. Denk goed na over het te verzekeren bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Betrek jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Betaal per jaar: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Profiteer dan van extra korting op de verzekering.
 5. Jaarlijks vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en stap indien nodig over. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Een AVP is in de regel niet duur. Al vanaf €3,35 profiteer je van een prima dekking. Echter, je kunt nog meer besparen. Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij overige woonverzekeringen. Denk aan de opstalverzekering en inboedelverzekering. Tevens, de rechtsbijstand-, reis en autoverzekering zijn prima te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Vlissingen verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Alles-in-1-korting
 • Overzichtelijk
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Ik hoef me niet druk te maken om mijn aansprakelijkheid’

G. Huisman, Vlissingen (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente