Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Nuth

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in Nuth? Een AVP is een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. De dekking is noodzakelijk zodra je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan elektronica of psychische problemen (letselschade). Voorbeelden hiervan zijn:

 • jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • een gebroken arm door jouw schuld
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar het is geen overbodige luxe. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Nuth, gemeente Nuth, Limburg is er al vanaf €2,75 – €5,35. Zo ben je al verzekerd tot €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteNuth
Regionummer045 (+3145)
Inwoners15425
Postcodes6360
BuurtenNuth, Wijnandsrade, Hulsberg, Schimmert
Plaatsen nabijverzekering-Nunspeet, aansprakelijkheidsverzekering-Nuenen, Gerwen en Nederwetten, polis-Noordwijkerhout, verzekeringspakket-Noordwijk, Noordoostpolder en verzekeraar-Noordenveld
aansprakelijkheidsverzekering-nuth

AVP vergelijken Nuth augustus 2022

Dingen gebeuren soms zonder reden. Jij (of een ander gezinslid) realiseert schade bij een persoon. Onder andere situaties als jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw en letselschade als een gebroken arm. Mits blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Middels een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Al vanaf €3,7 tot €5,2 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €3.000.000

Simpel online vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Middels de vergelijkingstool kan iedereen snel Nuth AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welke polis rijmt met jouw ideaalplaatje. Denk aan aanbieder als Aegon en Verzekeruzelf.nl. Zo heb je een betrouwbare dekking, en een lage premie! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Aegon inboedelverzekering.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht’. Schadegevallen die ontstaan door opzet zijn uitgezonderd.

Moet ik verplicht een aansprakelijkheidsverzekering nemen?

Je mag zelf weten of je een AVP afsluit. Toch is het niet heel onverstandig. In de praktijk – juist bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor relatief lage maandbedragen heb jij dat risico niet meer.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Het gros van de verzekeraars gaan uit van een maximale uitkering van €1.250.000oplopend tot 2.000.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. Vooral in het geval van letselschade kan het bedrag flink oplopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De prijs heeft als onderliggende factoren: het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, het type huishouden, en de eigen bijdrage. De kosten schommelen tussen de €2,65 – €4,15.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Oudere mensen profiteren van de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Nuth afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  1-persoonshuishouden of ook een gezin inclusief kinderen? Grote gezinnen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.000.000 tot €2.000.000. Een hoog bedrag betekent een hoger maandbedrag.

 4. Selecteer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, maar ook voor bijv. €200.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Bekijk meteen de beste AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Hoe duur is een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Nuth? Vind en vergelijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 6360, 6361, 6363.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022

 • Verzekeruzelf.nl AVP
 • FBTO Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)

Wat is een goedkope verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade aan personen en spullen. Het is duidelijk: de prijzen kunnen enorm afwijken. Een verzekering via OHRA kan net een paar euro duurder zijn dan een verzekering van ABN-AMRO. Hoe is dat mogelijk? De verzekeringsmaatschappij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Nuth? Dit verschilt per situatie. Onderstaand tref je handige bespaartips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Betrek jouw AVP samen met je woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Jaarlijks overmaken: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Altijd vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en stap indien nodig over. Vaak mag dit iedere 12 maanden.

Advies: sluit een pakket voor woonhuisverzekeringen af i.c.m. AVP

Een AVP is erg goedkoop. Beginnend bij €3,75 heb je een prima polis. Mogelijk is er een scherpere premie. In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te combineren met de verplichte woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de inboedel- en opstalverzekering. Echter, ook de reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand vallen daar vaak ook binnen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Nuth verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Extra voordeel
 • Een contactpersoon
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Besparen op administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Handige tips voor een lagere premie’

Mevr. Janssen, Nuth (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente