Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Uitgeest

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Uitgeest? De AVP is de verzekering die – op basis van aansprakelijkheid – dekking verschaft als je een schadevergoeding moet betalen. Hij komt van pas als je schade toebrengt aan iemands bezittingen. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan elektronica maar ook schade aan personen (letselschade). Om je direct een idee te geven:

 • een laptop laten vallen
 • je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • je rijdt iemand aan met de fiets
Het is niet verplicht, echter is het wel heel verstandig. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Uitgeest, gemeente Uitgeest, Noord-Holland wordt al aangeboden vanaf €3,75 – €4,15. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteUitgeest
Regionummer0251 (+31251)
Aantal inwoners13360
Postcodegebieden1910
BuurtschappenUitgeest
Plaatsen in de regioverzekering-Uden, aansprakelijkheidsverzekering-Tytsjerksteradiel, polis-Tynaarlo, verzekeringspakket-Twenterand, Tubbergen en verzekeraar-Tilburg
aansprakelijkheidsverzekering-uitgeest

AVP vergelijken Uitgeest februari 2024

Het kan iedereen overkomen. Een gezinslid of bewoner vernielt iets van een ander iemand. Voorbeelden zijn omstandigheden als je gooit wijn over de bank van de buurvrouw maar ook je veroorzaakt een auto-ongeluk. Indien ze jou hiervoor wettelijk aansprakelijk kunnen houden, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Aan de hand van een eigen aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf €3,25 tot €4,55 p/maand is eventuele schade vergoed tot bijvoorbeeld €1.000.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Met behulp van de vergelijkingstool kan je eenvoudig Uitgeest AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke dekking in lijn is met jouw eisenpakket. Misschien wel OHRA en Verzekeruzelf.nl. Vervolgens heb je een transparante dekking, en voordelige premies! Iets gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: nowGo afsluiten.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent’. Schades met opzet zijn uitgezonderd.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Alleen is het niet heel onverstandig. Wellicht – vooral bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor enkele tientjes per jaar is dat risico gewoon afgedekt.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Legio verzekeraars gaan uit van vergoedingen die beginnen bij €1.250.000 tot 2.700.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De prijs hangt samen met het bedrag dat je verzekerd, de gezinsgrootte, en het gekozen eigen risico. De tarieven bedragen circa €3,3 t/m €4,65.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Bepaal je leeftijd

  Oudere huishoudens hebben de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Uitgeest afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Ben je alleen of daarnaast een partner en/of kids? Gezinnen met kinderen betalen meer premie.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit bedraagt ongeveer €1.000.000 tot €2.750.000. Een uitgebreide polis heeft als consequentie; een hoger maandbedrag.

 4. Bepaal eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €200.

 5. Online overstappen

  Je ziet nu de beste AVP’s. Selecteer een verzekeraar en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Uitgeest? Achterhaal de beste aanbieders voor de regio 1910, 1911.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van februari 2024

 • Unive AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Middels een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) dek jij je in voor de aansprakelijk van schade (per ongeluk) aanricht bij anderen. Je hebt het al gezien: de tarieven verschillen wel degelijk. Een verzekering via Klaverblad is soms net wat duurder dan een product van Ditzo. Is dit te verklaren? De assuradeur hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Uitgeest? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Onderstaand tref je handige bespaartips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Heb je zo’n hoge uitkering nodig?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Neem jouw AVP binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Betaal per jaar: Kun jij direct alle premie betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Je mag elk jaar overstappen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Al vanaf €2,9 profiteer je van een prima dekking. Maar het kan goedkoper! Het is geen gek idee om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij de noodzakelijke woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstal- en inboedelverzekering. Tip: reisverzekering, autoverzekering en rechtsbijstand kan je hier vaak aan toevoegen. Zo’n pakketkorting is vaak erg lucratief en je kunt je aansprakelijkheid in Uitgeest verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Pakketvoordeel
 • Een contactpersoon
 • Alles onder één dak verzekerd
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Een maandelijkse factuur

‘Blij met mijn polis en de premie’

Dhr. van den Broek, Uitgeest (februari 2024)