Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering s-Hertogenbosch

Op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering in s-Hertogenbosch? De AVP is de vrijwillige verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Deze polis wordt relevant zodra je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. Het gaat om schade aan eigendommen en bijv. (blijvende) schade met letsel. Om je direct een idee te geven:

 • je gooit bier over de bank van de buurman
 • je morst een glas cola over een meubel van een familielid
 • je bent betrokken bij een auto-ongeluk
Je bent vrij om het af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in s-Hertogenbosch, gemeente s-Hertogenbosch, Noord-Brabant vind je al vanaf €3,1 t/m €5,4. Je bent verzekerd tot bijvoorbeeld €1.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
Gemeentes-Hertogenbosch
Regionummer073 (+3173)
Aantal inwoners151608
Postcodegebied5200
BuurtschappenBinnenstad, Zuidoost, Graafsepoort, Muntel / Vliert, Rosmalen-Zuid, Rosmalen-Noord, De Groote Wielen, Empel, Noord, Maaspoort, Est, Engelen, Nuland, Vinkel
Plaatsen nabijverzekering-Rucphen, aansprakelijkheidsverzekering-Rozendaal, polis-Rotterdam, verzekeringspakket-Roosendaal, Roermond en verzekeraar-Roerdalen
aansprakelijkheidsverzekering-s-hertogenbosch

AVP vergelijken s-Hertogenbosch augustus 2022

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iemand uit het gezin beschadigt iets bij een ander. Bijvoorbeeld situaties als jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders en tevens je veroorzaakt een ongeluk. In het geval dat jij wettelijk aansprakelijk bent, kan dat een aanzienlijke kostenpost worden. Door een eigen aansprakelijkheidsverzekering loop je dit risico niet. Al voor €2,55 t/m €4,95 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.750.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Een goede aansprakelijkheidsverzekering is belangrijk. Middels onze tool kan men direct s-Hertogenbosch AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke polis overeenkomt met jouw eisen. Wellicht een polis van Inshared of Verzekeruzelf.nl. Zo geniet je van een goede dekking, en lagere prijzen! Een aantrekkelijke polis tegengekomen? Sluit jouw nieuwe verzekering nu online af. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Generali augustus 2022.

Top 5 vragen m.b.t.de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die je beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid’. Schades met opzet toegebracht zijn uitgezonderd.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Desondanks meer dan 95% van de mensen heeft er een. Bij toeval – juist bij letselschade – is de potentiële schade niet te overzien. Voor relatief lage maandbedragen krijg jij maximale zekerheid.

Tot welk bedrag ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars bieden een verzekerd bedrag van €1.400.000 tot circa 2.400.000. Kijk uit dat je niet te weinig verzekerd. In het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost de AVP verzekering per maand?

De premie komt tot stand door het totaalbedrag, het soort huishouden, en de vrijwillige eigen bijdrage. De tarieven fluctueren tussen de €3,15 t/m €4,8.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Zo’n aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Senioren betalen een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit s-Hertogenbosch afsluiten.

 2. Type gezin (kinderen)

  Ben je alleen of daarnaast een gezin inclusief kinderen? Grote gezinnen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.000.000 tot €2.250.000. Een maximale uitkering zorgt voor een duurdere premie.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €45.

 5. Vergelijken en overstappen

  Vervolgens bekijk je alle relevante AVP’s. Bepaal de beste maatschappij en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in s-Hertogenbosch? Bekijk de scherpst geprijsde aanbieders in de regio 5200, 5201, 5202, 5203, 5211, 5212, 5213, 5215, 5216, 5221, 5222, 5223, 5224, 5231, 5232, 5233, 5234, 5235, 5236, 5237, 5246.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van augustus 2022

 • OHRA AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Via een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade aan personen en spullen. Het is duidelijk: de onkosten variëren enorm. De modules via Centraal Beheer kan qua prijs afwijken van een product van Aegon. Hoe is dat mogelijk? De aanbieder biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in s-Hertogenbosch? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Wel hebben we een aantal concrete tips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Betrek jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Kijk of je het eigen risico kunt verhogen. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Maak jij de premies in 1 keer over? Wellicht wordt je dan beloond met kortingen tot 4%.
 5. Altijd vergelijken: Pas op voor een onnodige dure aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en stap indien nodig over. Je mag elk jaar overstappen!

Mogelijkheid: neem een woonhuisverzekering plus AVP

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Voor een bedrag van €3,85 profiteer je van een prima dekking. Wist je dat je nog meer kunt bezuinigen? Vaak is het gunstig om de particuliere aansprakelijkheidsverzekering te betrekken bij andere (woon)verzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstal- en inboedelverzekering. Maar ook de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering vallen daar vaak ook binnen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in s-Hertogenbosch verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Alles-in-1-korting
 • Contact met 1 partij
 • Zonder problemen je geld terugkrijgen
 • Minder administratiekosten
 • Grip op de kosten

‘Als ik schade maak heb ik een stukje zekerheid’

A. Visser, s-Hertogenbosch (augustus 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente