Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Oude Meer

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Oude Meer? Omschrijving AVP: de verzekering die de schade vergoedt die jij aanricht aan iemand anders of zijn/haar spullen. Je hebt deze verzekeringsmodule nodig wanneer je goederen / dingen van anderen stuk maakt. We hebben het vaak over schade aan elektronica en persoonlijk letsel. Voorbeelden hiervan zijn:

 • je morst frisdrank over de bank van iemand
 • je morst een glas cola over de bank van een familielid
 • jouw zoon botst op een geparkeerde auto
Je bent vrij om het af te sluiten, maar voor de meeste gezinnen wel een must. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Oude Meer, gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland wordt al aangeboden vanaf €2,4 – €5,8. Je kiest zelf het verzekerde bedrag, bijvoorbeeld €3.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Netnummer020 (+3120)
Bewoners144.518
Postcodegebieden1432
BuurtenHoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol
Plaatsen in de buurtverzekering-aalsmeerderbrug, aansprakelijkheidsverzekering-leimuiden, polis-vrouwenakker, verzekering-naarden, AVP-amstelhoek en de-hoef
aansprakelijkheidsverzekering-oude-meer

AVP vergelijken Oude Meer mei 2024

Een foutje is snel gemaakt. Iemand binnen de familie brengt schade toe aan iets of iemand. Voorbeelden zijn cases als je morst een glas cola over de bank van een familielid en iemand breekt een enkel door jouw toedoen. Op het moment dat jij wettelijk aansprakelijk bent, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Binnen de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf €2,25 – €4,2 kies je zelf een te verzekeren bedrag van bijvoorbeeld €2.500.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Hoe vind ik een gewoon goede aansprakelijkheidsverzekering? Dankzij de vergelijkingstool kan men direct Oude Meer AVP verzekeringen vergelijken. Achterhaal welk product matcht met jouw eisen. Denk aan aanbieder als Inshared of Ditzo. Aan de hand daarvan ontvang je een transparante dekking, en voordelige premies! Iets interessants op het spoor gekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Overstappen kost maar weinig tijd. Mogelijk interessant: Unigarant dekking.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen’. Schades met opzet toegebracht zijn niet gedekt.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet bij wet verplicht. Alleen is het niet heel onverstandig. Mogelijk – juist bij letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Tegen een klein bedrag p/maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hoog is het verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars hanteren vergoedingen die beginnen bij €1.300.000oplopend tot 2.600.000. Pas op voor onderverzekering. In het geval van letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief wordt bepaald door het bedrag dat je verzekerd, de gezinssituatie, en het gekozen eigen risico. De onkosten schommelen tussen de €3,25 t/m €6,1.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Senioren krijgen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Oude Meer afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  1-persoonshuishouden of daarnaast een gezin inclusief kinderen? Huishoudens met kids moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €2.750.000. Een uitgebreide polis zorgt voor een duurdere premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Jij kunt kiezen voor geen eigen risico, echter onder andere ook €100.

 5. Kies een verzekeraar

  Bekijk meteen de beste AVP’s. Neem een van de polissen en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Oude Meer? Vind en vergelijk alle verzekeraars in de regio 1432, 1438.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van mei 2024 (pakketten)

 • OHRA AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Aegon Opstal Basis
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) verzeker je jezelf tegen de financiële gevolgen vanschade (per ongeluk) aanricht bij anderen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de premies verschillen wel degelijk. Een dekking via Inshared kan soms fors duurder zijn dan een AVP van Nationale Nederlanden. Hoe komt dat? Zo’n maatschappij werkt met eigen voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Oude Meer? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hieronder vind je nuttige adviezen:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Neem ook andere verzekeringen: Neem jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Verhoog het eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Jaarlijks overmaken: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Altijd vergelijken: Waak voor een te dure aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk verzekeraars elke 12 maanden, en regel je opstap direct online. Je mag elk jaar overstappen!

Overweeg een totale woonhuisverzekering met AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Met een premie van €2,15 zijn de meeste risico’s al afgedekt. Mogelijk is er een scherpere premie. Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen met verdere woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de opstal- en inboedelverzekering. Tip: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Oude Meer verzekeren.

Waarom een woonverzekering afsluiten?

 • Combinatievoordeel
 • Een contactpersoon
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Goede service, binnen enkele minuten was ik eruit!’

I. Bos, Oude Meer (mei 2024)