Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Amstelhoek

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Amstelhoek? Een AVP is een verzekering die de schade dekt die door jou is aangericht aan goederen of personen. Deze polis wordt relevant zodra je de persoonlijke artikelen van anderen vernield. Je moet dan denken aan schade aan elektronica en bijv. letselschade. Jij kan terecht komen in de situatie van:

 • je morst frisdrank over de bank van de buurman
 • je stoot iemands iphone van tafel
 • jouw zoon botst op een geparkeerde auto
Het is niet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Amstelhoek, gemeente De Ronde Venen, Utrecht is al verkrijgbaar vanaf €1,95 t/m €6,1. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €2.500.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteDe Ronde Venen
(Net) nummer0297 (+31297)
Inwoners42.576
Postcodegebied1427
WijkenMijdrecht, Gebied bij Uithoorn, Vinkeveen, Wilnis, Abcoude
Plaatsen in de buurtverzekering-de-hoef, aansprakelijkheidsverzekering-de-kwakel, polis-kudelstaart, verzekering-nederhorst-den-berg, AVP-naarden en muiderberg
aansprakelijkheidsverzekering-amstelhoek

AVP vergelijken Amstelhoek juni 2024

Er kan altijd wel iets misgaan. Een gezinslid of bewoner beschadigt iets bij een ander. Denk dan aan situaties als je morst een glas cola over het tapijt van de buurman of je knalt met je fiets op een stilstaande auto. Op het moment dat jij wettelijk aansprakelijk bent, dan kan dit flink in de papieren lopen. Binnen de bijzondere aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Al vanaf €2,75 – €5,85 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 3.000.000

Snel alle polissen vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Dankzij de vergelijkingstool kan iedereen snel Amstelhoek AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke polis rijmt met jouw eisenpakket. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden of ABN-AMRO. Daardoor profiteer je van een betrouwbare dekking, en een lage premie! Iets gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. In veel gevallen stap je zelf online over. Lees verder over: Reaal dekking.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schades die met opzet worden veroorzaakt nemen ze niet in behandeling.

Heb ik per se een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Een AVP is vrijwillig. Alleen het is wel sterk aan te raden. Mogelijk – vooral bij letselschade – moet jij rekenen op een forse kostenpost. Voor slechts een paar euro per maand is dat risico gewoon afgedekt.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Het gros van de verzekeraars werken met vergoedingen die beginnen bij €1.250.000 – 3.000.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie wordt bepaald door het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, de gezinssituatie, en het gekozen eigen risico. De kosten liggen tussen de €2,65 t/m €5,25.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Voer je geboortedatum in

  Mensen op leeftijd betalen een goedkoper tarief als zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Amstelhoek afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Een kleine gezin of wellicht een gezin inclusief kinderen? Een gezin met bijv. 2 kinderen betalen meer premie.

 3. Kies het te verzekeren bedrag

  Dit varieert van €1.250.000 tot €3.000.000. Een dure dekking betekent een duurdere premie.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor €0,maar ook voor bijv. €200.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Bekijk meteen alle relevante AVP’s. Klik op jouw voorkeur en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Amstelhoek? Vind en vergelijk alle verzekeraars in de regio 1427.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2024 (pakketten)

 • HEMA AVP
 • Ditzo Aansprakelijkheid
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Reaal GGP (adviseur)

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) beperk jij het risico dat je loopt voor schade die jij anderen onbedoeld toebrengt. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de premies variëren enorm. De verzekeringen via HEMA kan soms fors duurder zijn dan een AVP van FBTO. Hoe ontstaan deze verschillen? Jouw aanbieder biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Amstelhoek? Dat is afhankelijk van jouw eisen en wensen. Onderstaand tref je handige bespaartips:

 1. Kijk kritisch naar je dekking. Is een bedrag van €2.500.000 echt nodig?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Op die manier krijg je extra pakketkorting.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Maar je profiteert wel van een lager tarief
 4. Jaarlijks overmaken: Betaal je de premie in één keer? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Vergelijk regelmatig, en kijk of het loont om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

De instapprijs van een AVP is erg laag. Met een premie van €2,25 ben je al goed verzekerd. Hieronder vertellen we hoe het nog voordeliger kan. Het kan verstandig zijn om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan verdere woonverzekeringen. Denk onder andere aan inboedel- en opstalverzekering. Daarnaast de auto-, rechtsbijstand en reisverzekering zijn mogelijk ook te combineren. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Amstelhoek verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Alles-in-1-korting
 • Één aanspreekpunt
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Een duidelijke nota per maand

‘Goede uitleg over een aansprakelijkheidsverzekering’

M. de Bruin, Amstelhoek (juni 2024)