Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Aerdenhout

Speur jij naar een betrouwbare aansprakelijkheidsverzekering in Aerdenhout? Zo’n AVP is de verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid. Dit is nodig op het moment dat je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Het gaat om schades aan producten en/of letselschade. Om je direct een idee te geven:

 • jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • je veroorzaakt een ongeluk
Het is niet bij wet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Aerdenhout, gemeente Bloemendaal, Noord-Holland is er al vanaf €2,75 t/m €5,25. Voor dat geld ben je zo verzekerd tot €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBloemendaal
(Net) nummer023 (+3123)
Aantal inwoners22.296
Postcodegebied2110
BuurtschappenBloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek
Plaatsen nabijverzekering-santpoort-zuid, aansprakelijkheidsverzekering-santpoort-noord, polis-haarlemmerliede, verzekering-driehuis, AVP-spaarndam en spaarndam
aansprakelijkheidsverzekering-aerdenhout

AVP vergelijken Aerdenhout september 2021

Het kan iedereen overkomen. Jij (of een ander gezinslid) brengt schade toe aan iets of iemand. Voorbeelden zijn situaties als je gooit frisdrank over de bank van iemand dan wel je veroorzaakt een ongeluk. Op het moment dat jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, zul je daarvoor zelf voor de kosten opdraaien. Dankzij de aparte aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf €2,45 tot €5,75 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €1.000.000

Eenvoudig zelf vergelijken?
Heb jij al een goede aansprakelijkheidsverzekering? Met behulp van de AVP-vergelijker kan men direct Aerdenhout AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke AVP rijmt met jouw voorwaarden. Je kunt denken aan verzekeraars als Nationale Nederlanden of HEMA. Vervolgens ontvang je een transparante dekking, en gunstige tarieven!Een verzekering gezien? Jouw nieuwe polis afsluiten doe je online. De nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Bekijk ook Independer september 2021.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die u tegen schade en letsels beschermt, die je aan anderen verricht’. Schadegevallen die ontstaan door opzet nemen ze niet in behandeling.

Heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Een AVP is vrijwillig. Desondanks is het niet heel onverstandig. Bij toeval – juist bij letselschade – kan je een enorme “rekening” krijgen. Voor een kleine vergoeding (euro’s per maand) is dat risico gewoon afgedekt.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

Veel verzekeraars werken met een verzekerd bedrag van €1.500.000oplopend tot 2.000.000. Houd het verzekerde bedrag niet te laag. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan de rekening fors hoog worden.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

Het tarief hangt samen met het max. te verzekeren bedrag, het soort huishouden, en het gekozen eigen risico. De tarieven vinden we terug tussen de €3,85 – €5,00.

Benodigde tijd: 4 minuten.

Jouw aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Senioren krijgen een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Aerdenhout afsluiten.

 2. Selecteer gezinssamenstelling

  Woon je zelfstandig of daarnaast een partner met kinderen? Families met kinderen hebben te maken met een hogere prijs.

 3. Selecteer verzekerd bedrag

  Dit ligt tussen de €1.250.000 tot €2.000.000. Een dure dekking zorgt voor een minder aantrekkelijke premie.

 4. Selecteer eigen risico

  Dit kan zijn €0,00, maar je kunt het ook zetten op €90.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Hierna tref je de beschikbare AVP’s. Klik op jouw voorkeur en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat zijn de kosten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Aerdenhout? Achterhaal de beste of goedkoopste polissen in de regio 2110, 2111, 2114.

Populaire aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van september 2021

 • Inshared AVP
 • OHRA Aansprakelijkheid
 • Aegon Aansprakelijkheidsverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)

Wat is de voordeligste verzekering voor particulieren?

D.m.v. een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (of AVP) verklein jij het eigen risico op schade aan de eigendommen van anderen. Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de prijzen variëren enorm. Een dekking via Inshared kan net een paar euro duurder zijn dan die van bijvoorbeeld FBTO. Hoe ontstaan deze verschillen? De assuradeur heeft weer een andere dekking en voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Aerdenhout? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Wel hebben we een aantal concrete tips:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Neem jouw AVP tegelijkertijd met de woonverzekeringen. Deze pakketkorting is erg interessant.
 3. Ga voor een vrijwillig eigen risico. Je gaat wel iets betalen in het geval van schade. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Kies voor jaarlijkse betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Neem je huidige aansprakelijkheidsverzekering kritisch onder de loep. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en ontdek of een overstap de moeite waard is. Dit kan flink besparen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

Een AVP is erg goedkoop. Voor een bedrag van €3,05 ben jij al gedekt voor de meeste dingen. Maar het kan goedkoper! Het is doorgaans slim om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan overige woonverzekeringen. Denk onder andere aan de opstal en inboedel. Advies: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering zijn mogelijk ook te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Aerdenhout verzekeren.

5 redenen voor woonverzekeringen!

 • Pakket-voordeel
 • Contact met 1 partij
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Besparen op administratiekosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Handige tips voor een lagere premie’

E. van den Heuvel, Aerdenhout (september 2021)