Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Vrouwenakker

Zoekend naar een aansprakelijkheidsverzekering in Vrouwenakker? Zo’n AVP is de verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. Deze polis wordt relevant zodra je goederen / dingen van anderen stuk maakt. Dit heeft bijv. betrekking op schade aan spullen en schade aan personen (letselschade). Voorbeelden hiervan zijn:

 • je stoot iemands telefoon van tafel
 • je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman
 • je veroorzaakt een ongeluk
Het is niet bij wet verplicht, maar voor de meeste gezinnen wel een must. De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Vrouwenakker, gemeente Nieuwkoop, Zuid-Holland vind je al vanaf €2,05 tot €5,8. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNieuwkoop
Regionummer0297 (+31297)
Bewoners27.433
Postcodegebied1428
BuurtschappenWijk 00, Nieuwveen, Zevenhoven, Ter Aar
Plaatsen in de omgevingverzekering-amstelhoek, aansprakelijkheidsverzekering-de-hoef, polis-de-kwakel, verzekering-baambrugge, AVP-kudelstaart en naarden
aansprakelijkheidsverzekering-vrouwenakker

AVP vergelijken Vrouwenakker juni 2024

Een foutje is snel gemaakt. Iemand binnen de familie realiseert schade bij een persoon. Zoals omstandigheden als jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw en door jouw schuld breekt iemand zijn been. Indien blijkt dat jij aansprakelijk bent, zul jij alle onkosten moeten vergoeden. Middels een eigen aansprakelijkheidsverzekering ben je hiertegen verzekerd. Vanaf €3,1 – €5,2 per maand ben je verzekerd voor een bedrag tot bijv. €2.750.000

Simpel online vergelijken?
Elke Nederlander kan veel baat hebben bij een aansprakelijkheidsverzekering. Via de verzekeringsvergelijker kun je moeiteloos Vrouwenakker AVP verzekeringen vergelijken. Zoek uit welke module overeenkomt met jouw voorwaarden. Je kunt denken aan verzekeraars als OHRA of Verzekeruzelf.nl. Zodoende geniet je van een duidelijke dekking, en een lage premie! Iets interessants op het spoor gekomen? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: REAAL Verzekeringen dekking.

Info aangaande de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent’. Schades die met opzet worden veroorzaakt zijn niet gedekt.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

Je bent niet verplicht een AVP te nemen. Desondanks het is wel sterk aan te raden. Af en toe – denk aan letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Tegen een klein bedrag p/maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars bieden bedragen die variëren van €1.250.000 tot 2.500.000. Waak voor een te lage verzekering. In het geval van letselschade is een goede AVP een must.

Wat kost een AVP verzekering?

Het maandtarief heeft te maken met het max. te verzekeren bedrag, de gezinssamenstelling, en het gekozen eigen risico. De onkosten liggen tussen de €3,55 t/m €5,15.

Benodigde tijd: 3 minuten

De aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Start met je leeftijd

  Senioren profiteren van een voordelige prijs als ze een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Vrouwenakker afsluiten.

 2. Klik op de gewenste familiesamenstelling

  Ben je alleen of daarnaast een gezin met kinderen? Gezinnen met kinderen zijn duurder uit.

 3. Maximale verzekerde bedrag

  Dit schommelt tussen €1.750.000 tot €2.750.000. Een maximale uitkering resulteert in een hoger maandbedrag.

 4. Specificeer eigen risico

  Er is een keuze voor 0 euro eigen risico, maar je kunt het ook zetten op €100.

 5. Online overstappen

  Vergelijk online de beschikbare AVP’s. Neem een van de polissen en maak jouw overstap zelf rond.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Vrouwenakker? Vergelijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 1428.

Top aansprakelijkheidsverzekeringen + woonverzekeringen van juni 2024

 • Nationale Nederlanden AVP
 • HEMA Aansprakelijkheid
 • Klaverblad Aansprakelijkheidsverzekering
 • Aegon Opstal Basis
 • ZLM Inboedel
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)

Welke verzekering is de voordeligste voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) ben je verzekerd voor schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de premies verschillen wel degelijk. De dekkingen via Inshared is soms net wat duurder dan een AVP van Nationale Nederlanden. Wat is daarvan de reden? Iedere assuradeur biedt een polis met unieke voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Vrouwenakker? Dit verschilt per situatie. Verderop bekijk je nuttige adviezen:

 1. Ga niet altijd zomaar voor de hoogste dekking. Is €2.500.000 echt nodig?
 2. Kies voor een verzekeringspakket: Neem jouw AVP in een deal met woonverzekeringen. Een pakketkorting kan 2% tot 8% bedragen.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Jaarlijks overmaken: Probeer de premie in één keer te voldoen. Dan krijg je mogelijk nog 2% of 3% extra korting.
 5. Altijd vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Het kost iets tijd, maar het kan flink geld besparen.

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

Jouw AVP hoeft niet veel te kosten. Met een premie van €3,05 ben je al goed verzekerd. Mogelijk is er een scherpere premie. In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan overige woonverzekeringen. Natuurlijk de de opstal en inboedel. Tip: reis-, auto en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. Dit resulteert in een aantrekkelijke pakketkorting. Ga dus je aansprakelijkheid in Vrouwenakker verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Pakketpolis-voordeel
 • Een contactpersoon
 • Geen onenigheid wie wat verzekert
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • 1 duidelijke factuur

‘Ik wist niet dat dit zo makkelijk was’

I. Kok, Vrouwenakker (juni 2024)