Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Haarlemmermeer

Wil jij ook een aansprakelijkheidsverzekering in Haarlemmermeer? Zo’n AVP is de verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent. Deze polis wordt relevant zodra jij privé eigendommen van mensen ruïneert. In de regel heb je het dan over schade aan spullen en/of letselschade als fysieke of psychische schade. Om je direct een idee te geven:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je kind veroorzaakt een ongeluk op de fiets
Je bent vrij om het af te sluiten, toch is 95% van de Nederlanders verzekerd. Zo’n aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Haarlemmermeer, gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland vind je al vanaf €2,1 – €4,3. Zo ben je al verzekerd tot €1.000.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Netnummer0252 (+31252)
Aantal inwoners144518
Postcodes2150
BuurtschappenHoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol
Naburige plaatsenverzekering-Haarlemmerliede en Spaarnwoude, aansprakelijkheidsverzekering-Haarlem, polis-Haaren, verzekeringspakket-Haaksbergen, Gulpen-Wittem en verzekeraar-Grootegast
aansprakelijkheidsverzekering-haarlemmermeer

AVP vergelijken Haarlemmermeer juni 2024

Het kan iedereen overkomen. Iemand uit het gezin realiseert schade bij een persoon. Onder andere omstandigheden als je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw of je knalt met je fiets op een stilstaande auto. Op het moment dat men je daarvoor wettelijk aansprakelijk stelt, moet je dat uit eigen zak gaan betalen. Aan de hand van de aparte aansprakelijkheidsverzekering is dat risico afgedekt. Vanaf €2,8 t/m €4,65 kan je een bedrag verzekeren van bijvoorbeeld €1.750.000

Gemakkelijk vergelijken via internet?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Via de de vergelijker kun je moeiteloos Haarlemmermeer AVP verzekeringen vergelijken. Kom erachter welk product overeenkomt met jouw eisen. Je kunt denken aan verzekeraars als FBTO of Centraal Beheer. Zo heb je een betrouwbare dekking, en lagere prijzen! Een polis gevonden? Sluit deze direct online af. De gekozen assuradeur kan helpen met het overstappen. Ga door naar: Centraal Beheer afsluiten.

Veelgestelde vragen over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de verzekerde beschermt tegen elk risico van aansprakelijkheid’. Schades die expres wordt veroorzaakt worden buiten beschouwing gelaten.

Moet ik een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

De AVP is niet bij wet verplicht. Toch vrijwel elke Nederlander is wel verzekerd. In de praktijk – denk aan letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor enkele tientjes per jaar is dat risico gewoon afgedekt.

Wat is het maximaal verzekerde bedrag?

De meeste verzekeraars gaan uit van vergoedingen die beginnen bij €1.250.000 tot zo’n 2.300.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Wanneer je te maken hebt met letselschade kan de schade enorm oplopen.

Hoeveel kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie heeft als onderliggende factoren: het bedrag dat je verzekerd, de gezinssituatie, en de vrijwillige eigen bijdrage. De tarieven liggen tussen de €3,05 t/m €5,00.

Benodigde tijd: 3 minuten

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere mensen hebben het profijt van een lagere premie wanneer zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Haarlemmermeer afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Een kleine gezin of ook een gezin inclusief kinderen? Gezinnen met kinderen moeten dieper in de buidel tasten.

 3. Welk bedrag wil je verzekeren?

  Dit bedraagt ongeveer €1.250.000 tot €2.750.000. Een dure dekking houdt wel in; een hoger maandbedrag.

 4. Specificeer eigen risico

  Je kunt kiezen voor €0,00, of kies voor een bijdrage van €45.

 5. Vergelijk aanbieders + overstappen

  Hierna tref je de beschikbare AVP’s. Kies een polis en regel de overstap zelf online.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat kost een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Haarlemmermeer? Ontdek de beste aanbieders voor de regio 2150, 2151, 2152, 2153.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen van juni 2024 (pakketten)

 • Ditzo AVP
 • Aegon Aansprakelijkheid
 • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
 • FBTO Woonpakket
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonpakket

Wat is de goedkoopste verzekering voor particulieren?

Geholpen door een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (afgekort AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade (per ongeluk) aanricht bij anderen. Zoals onze vergelijker ook aantoont: de prijzen variëren enorm. Een dekking van Centraal Beheer kan iets duurder of juist goedkoper zijn dan die van bijvoorbeeld ABN-AMRO. Hoe komt dat? Iedere partij hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Haarlemmermeer? Dat is voor ieder huishouden weer anders. Hieronder vind je een aantal concrete tips:

 1. Voorkom een té hoog verzekerd bedrag. Moet jij echt de maximale dekking?
 2. Combineer met andere verzekeringen: Stel jouw AVP samen, binnen het aanbod van de woonverzekeringen. Zo profiteer je van pakketkorting.
 3. Verhoog het eigen risico. Je betaalt zelf een klein stukje bij een schadegeval. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Factureer jaarlijks: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan ontvang je korting op de premie.
 5. Vergeet niet te vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Blijf vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Dit kan flink besparen!

Tip: combineer aansprakelijkheid met andere woonhuisverzekeringen

De instapprijs van een AVP is erg laag. Vanaf slechts €3,65 profiteer je van een prima dekking. Wellicht kan het nog voordeliger. In de basis is het raden we aan om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan overige woonverzekeringen. Je moet dan als eerst denken aan de de opstal en inboedel. Maar ook de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering zijn prima te combineren. De pakketkortingen kunnen hoog oplopen. Besluit vandaag en start met aansprakelijkheid in Haarlemmermeer verzekeren.

5 tips rondom woonverzekeringen

 • Extra voordeel
 • Overzichtelijk
 • Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 • Prolongatiekosten maar een keer betalen
 • Grip op de kosten

‘Overzichtelijke vergelijker met eerlijke transparante prijzen’

W. Prins, Haarlemmermeer (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente