Aansprakelijkheid verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Aansprakelijkheidsverzekering Nunspeet

Meer info over de aansprakelijkheidsverzekering in Nunspeet? Zo’n AVP is de verzekering die de verzekerde en haar gezin verzekert tegen het risico van aansprakelijkheid. Deze polis wordt relevant zodra je (per ongeluk) schade toebrengt bij iemand. Het gaat om schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Om je direct een idee te geven:

 • jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • je gooit frisdrank over een meubel van de buurman
 • door jouw schuld breekt iemand zijn enkel
In ons land is dit 100% vrijwillig, maar voor de meeste gezinnen wel een must. Deze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) in Nunspeet, gemeente Nunspeet, Gelderland vind je al vanaf €2,55 tot €5,1. Jij mag zelf je maximale dekking kiezen, bijv. €1.750.000.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteNunspeet
Regionummer0341 (+31341)
Bewoners26835
Postcodes8070
BuurtschappenNunspeet, Elspeet-Vierhouten
Plaatsen in de omgevingverzekering-Nuenen, Gerwen en Nederwetten, aansprakelijkheidsverzekering-Noordwijkerhout, polis-Noordwijk, verzekeringspakket-Noordoostpolder, Noordenveld en verzekeraar-Noord-Beveland
aansprakelijkheidsverzekering-nunspeet

AVP vergelijken Nunspeet mei 2023

Dingen gebeuren soms zonder reden. Een van de gezinsleden brengt schade toe aan iets of iemand. Zoals omstandigheden als je stoot iemands vaas van tafel en tevens jouw zoon botst op een geparkeerde auto. Op het moment dat jij hiervoor wettelijk aansprakelijk kunt worden gesteld, dan kan dit flink in de papieren lopen. Dankzij een eigen aansprakelijkheidsverzekering hoef je je daar niet druk om te maken. Startend vanaf €3 tot €5,35 dek je schade tot een zelf gekozen bedrag, bijvoorbeeld 2.000.000

Direct zelfstandig vergelijken?
Iedereen verdient een goede aansprakelijkheidsverzekering! Dankzij de verzekeringsvergelijker kan iedereen snel Nunspeet AVP verzekeringen vergelijken. Ontdek zelf welke AVP rijmt met jouw voorwaarden. Je kunt denken aan verzekeraars als Nationale Nederlanden en ABN-AMRO. Zodoende geniet je van een betrouwbare dekking, en voordelige premies! Iets gezien? Je kunt eenvoudig online een polis afsluiten. Jouw nieuwe aanbieder helpt met de overstap. Lees updates over: Nationale Nederlanden pakket.

Wat jij moet weten over de AVP

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is ‘een verzekering die de schade vergoedt waar jij wettelijk aansprakelijk voor bent’. Schadegevallen die ontstaan door opzet worden buiten beschouwing gelaten.

Is een aansprakelijkheidsverzekering altijd nodig?

De AVP is niet wettelijk verplicht. Toch raden verzekeringsexperts het wel aan. Mogelijk – denk aan letselschade – kan je een flinke claim ontvangen. Voor slechts een paar euro per maand kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Voor welk bedrag (€) ben ik verzekerd?

Veel verzekeraars gaan uit van bedragen die variëren van €1.400.000 tot zo’n 2.250.000. Zet het verzekerde bedrag niet te laag. Met name bij letselschade kan het flink in de papieren lopen.

Wat kost een AVP verzekering?

De maandelijkse premie wordt bepaald door het totaalbedrag, de gezinsgrootte, en het eigen risico. De premies fluctueren tussen de €2,25 tot €5,5.

Benodigde tijd: 3 minuten.

Je aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

 1. Kies geboortedatum

  Oudere huishoudens hebben de scherpste premies op het moment dat zij een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren uit Nunspeet afsluiten.

 2. Bepaal familiesamenstelling

  Ben je alleen of daarnaast een familie met kids? Grote gezinnen zullen hoger worden aangeslagen.

 3. Hoogte van het verzekerd bedrag

  Dit varieert van €1.500.000 tot €2.250.000. Een hoger bedrag heeft als consequentie; een hoger maandbedrag.

 4. Kies eigen risico

  Er is een keuze voor €0,of kies voor een bijdrage van €150.

 5. Vergelijken en overstappen

  Vervolgens bekijk je alle relevante AVP’s. Klik op jouw voorkeur en sluit jouw polis zelf over.

premie berekenen

Kosten AVP berekenen

Wat ben ik maandelijks kwijt voor een particuliere aansprakelijkheidsverzekering in Nunspeet? Ontdek de beste of goedkoopste polissen in de regio 8070, 8071, 8072.

De beste aansprakelijkheidsverzekeringen en woonverzekeringen van mei 2023

 • Unive AVP
 • Nationale Nederlanden Aansprakelijkheid
 • ABN-AMRO Aansprakelijkheidsverzekering
 • InShared Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Comfort

Welke verzekering is de goedkoopste voor particulieren?

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (ook wel AVP) ben je verzekerd tegen schade aan derden (spullen maar ook letselschade). Wat je uit de vergelijker kan opmaken: de prijzen variëren enorm. De dekkingen van Verzekeruzelf.nl is soms net wat duurder dan een verzekering van Nationale Nederlanden. Is hiervoor een verklaren? Zo’n assuradeur hanteert eigen specifieke modules & voorwaarden. Wat is de goedkoopste AVP in Nunspeet? Er is geen polis die overal de goedkoopste is. Hieronder vind je bruikbare informatie:

 1. Kies niet blind voor het hoogste bedrag. Is €2.000.000 wel gewenst?
 2. Selecteer een pakketverzekering: Stel jouw AVP samen, bij de aanbiedingen van woonverzekeringen. De pakketkorting kan erg oplopen.
 3. Verhoog het eigen risico. Wanneer je aanspraak maakt op je AVP draag je zelf iets bij. Daar tegenover staat een aantrekkelijke premie
 4. Éénmalige betaling: Lukt het om de premie vooruit te betalen? Dan komt de verzekeraar jou tegemoet met een mooie korting.
 5. Jaarlijks vergelijken: Voorkom dat je teveel betaalt voor jouw aansprakelijkheidsverzekering. Probeer elk jaar opnieuw te vergelijken, en kijk of het loont om over te stappen. Je mag elk jaar overstappen!

Optie: Kies voor een complete woonhuisverzekering + AVP

De instapprijs van een AVP is erg laag. Met een premie van €3,45 ben je al goed verzekerd. Echter, je kunt nog meer besparen. Vaak is het gunstig om jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering te koppelen aan de verplichte woonverzekeringen. Voorbeelden zijn opstal- en inboedelverzekering. Daarnaast de auto, reis-, en rechtsbijstandverzekering vallen daar vaak ook binnen. Soms heb je dan recht op meer pakketkorting. Dit is het moment, ga aansprakelijkheid in Nunspeet verzekeren.

Waarom kiezen voor woonverzekeringen?

 • Pakket-voordeel
 • Centraal aanspreekpunt
 • Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 • Slechts eenmaal poliskosten
 • Alle kosten op een heldere factuur

‘Wanneer mijn kinderen schade aanrichten is dat gewoon afgedekt’

K. van den Brink, Nunspeet (mei 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente